Архів
Вівторок,
16 лютого 2021 року

№ 12 (19860)
  Про нас
  Реклама
  Поточний номер
ico   Передплата

Шукати фразу повністю
      У номері:Добрий господар
  Версія для друку          На головну
  • Спорт

«Динамо» стартує з перемоги

Микола МОТОРНИЙ.

Бокс. Всесвітня боксерська організація (WBO) зобов’язала організувати поєдинок за звання тимчасового чемпіона в суперважкій вазі між українцем Олександром Усиком і британцем Джо Джойсом.

WBO відправила лист Френку Воррену та Олександру Красюку, промоутерам Джойса та Усика, в якому наклала обов’язок протягом 15 днів укласти договір на бій між боксерами. Поєдинок має відбутися протягом 90 днів після підписання контракту.

Футбол. Київське «Динамо» у матчі 14-го туру української Прем’єр-ліги здобуло вольову перемогу із рахунком 3:1 над донецьким «Олімпіком». Перший тайм видався небагатим на гольові моменти, але обидві команди зуміли забити по одному м’ячу. Першими рахунок відкрили гравці донецької команди. На 20-й хвилині влучний удар Альваренга Акенга у кут воріт не зумів відбити Георгій Бущан — 0:1.

Кияни зрівняли рахунок за 10 хвилин. Удар від Віктора Циганкова воротар «Олімпіка» Андрій Чекотун відбив, але Артем Бєсєдін головою відправив м’яч у ворота — 1:1. За кілька хвилин він міг оформити дубль, але удар парирував голкіпер донеччан. На 42-й хвилині Бєсєдін забиває ще один м’яч, але взяття воріт було скасоване через офсайд у динамівця.

У другому таймі повна перевага «Динамо» і ще два м’ячі у ворота гостей. Лише до 60-ї хвилини кияни мали тричі забивати у ворота «Олімпіка», проте удари Дениса Попова, Олександра Караваєва та Де Пени були трохи неточні.

У гостей також був непоганий шанс удруге пробити воротаря «Динамо», але удар Даніеля Романовського відбив Бущан. На 76-й хвилині за друге попередження був вилучений захисник «Олімпіка» Драме. А за хвилину «Динамо» виходить уперед. Класний удар майже з лінії штрафного майданчика у верхній кут воріт вийшов у Віталія Буяльського — 2:1.

На 89-й хвилині «Олімпік» втрачає ще одного гравця. Пряму червону картку отримав Орест Лебеденко. На 90-й хвилині підопічні Мірчи Луческу добивають суперника. Удар Циганкова з близько 20 метрів руками в штангу відбиває Чекотун, і знову на добивання грає Бєсєдін, забивши другий м’яч у цій грі головою.

Результати решти матчів: «Зоря» — «Десна» — 2:1, «Минай» — «Львів» — 1:2, ФК «Маріуполь» — ПФК «Олександрія» — 0:1, «Колос» — «Шахтар» — 0:0, «Рух» — «Ворскла» — 1:1, «Дніпро-1» — «Інгулець» — 2:0.

Турнірне становище: «Динамо» — 33 очки, «Шахтар» — 30, «Десна», «Зоря» — по 23, «Ворскла» — 21, ПФК «Олександрія», «Колос» — по 19, «Олімпік» — 17, ФК «Маріуполь» — 16, «Львів» — 12, «Дніпро-1» , «Інгулець» — по 11, «Рух», «Минай» — по 10.

Версія для друку          На головну
  • З повідомлень інформагентств
Збитків — на мільярди
Читати
Не лізьте поперед батька...
Читати
Диверсія і недбалість
Читати
Зима наостанок себе покаже
Читати
Підтвердили отруєння
Читати





При використанні наших публікацій посилання на «Сільські Вісті» обов’язкове