Архів
П’ятниця,
12 лютого 2021 року

№ 11 (19859)
  Про нас
  Реклама
  Поточний номер
ico   Передплата

Шукати фразу повністю
      У номері:Весела світлицяНаша поштаСоняшник

Наша пошта

Добірку підготувала
Валентина ЮРЧИШИНА.

Версія для друку          До списку статтей

Читач — газета

«Сусід переорав межу, яка розділяє наші городи, і повиймав межові знаки. Тож моя земля, яка є приватизованою, залишилася на зиму незораною. Допоможіть, будь ласка, відновити справедливість».

Лариса ДОРОЩУК.

с. Кустин

Рівненського району

Рівненської області.

 

Голова Олександрійської об’єднаної територіальної громади Олександр ГУЦ, розглянувши листа читачки «Сільських вістей», згодом повідомив, що у присутності спеціаліста відділу земельних відносин сільської ради і самої Лариси Павлівни сертифікований інженер-землевпорядник установив межові знаки земельної ділянки в натурі (на місцевості) Л. П. Дорощук з допомогою геодезичних пристроїв.

 

Версія для друку          До списку статтей

Озовіться, друзі

У 1958-1961 РОКАХ ми навчалися в Охтирському технікумі механізації і електрифікації сільського господарства. Після одержання диплома мене направили на роботу в Полтавську область. Працював механіком у колгоспі. Ми з одногрупниками опинилися в різних куточках України. З деякими із них (М. Величко, А. Войтенко, Ф. Шеленов, М. Загородній) спілкуюся. Хотілось би відновити зв’язок і з рештою однокурсників. Тим паче, що цей рік ювілейний — 60 років, як ми закінчили технікум. Друзі, прошу всіх, хто прочитає мою замітку в газеті, відгукнутися. Пишіть на адресу: Готвянський Микола Гаврилович, вул. Горького, 5, с. Чечелеве, Кременчуцький район, Полтавська область, 39761. Телефонуйте: 098-436-44-27.

* * *

1959 року мене призвали до армії. Курс молодого бійця проходив у Тбілісі, а затим разом із товаришами був переведений у в/ч 97779 (м. Гурджаані). Там ми і прослужили три роки. Я був водієм. За кермом ГАЗ-63 об’їздив чимало міст і сіл колишнього Союзу.

Часто згадую своїх побратимів по службі. Ми були дружними, завше виручали один одного, не обходилось і без жартів. Тож згадати є що. Буду дуже радий отримати звісточку від них. Моя адреса: Гагач Петро Олексійович, вул. Набережна, 90, с. Чайки, Богуславський район, Київська область, 09713.

 

При використанні наших публікацій посилання на «Сільські Вісті» обов’язкове