Архів
П’ятниця,
5 лютого 2021 року

№ 9 (19857)
  Про нас
  Реклама
  Поточний номер
ico   Передплата

Шукати фразу повністю
      У номері:Весела світлицяНаша поштаСоняшник

Наша пошта

Добірку підготувала
Валентина ЮРЧИШИНА.

Версія для друку          До списку статтей

Читач — газета

«У МЕНЕ ІІ група інвалідності з дитинства. Чи маю я право одержати крісло-стілець із санітарним оснащенням?»

Віра МОСТОВА.

с. Мостовівщина Великобагачанського району

Полтавської області.

 

НА запитання читачки відповідає в.о начальника управління соціального захисту Великобагачанської райдержадміністрації Валентина Іванівна САВОСЬКО:

— Згідно з вашою індивідуальною програмою реабілітації інваліда №574 від 23.04.2019 року, ви отримали ходунки на колесах, милиці ліктьові та низькоактивне крісло колісне. Потребуєте також ортез на попереково-крижовий відділ хребта, крісло-стілець із санітарним оснащенням. Однак відповідно до наказу №602 від 11.04.2017 р., Додаток 4 до Порядку призначення технічних засобів реабілітації для функціональних можливостей особи з інвалідністю, дитини з інвалідністю, постраждалого внаслідок Антитерористичної операції крісло-стілець із санітарним оснащенням з милицями ліктьовими не сумісне.

Для перезамовлення технічного засобу реабілітації вам необхідно поновити індивідуальну програму реабілітації інваліда, термін дії якої закінчується 30.04.2021 року.

Про подальші спільні дії з управлінням соціального захисту населення під час замовлення засобу реабілітації вас буде повідомлено додатково. Питання забезпечення вас технічними засобами реабілітації перебуває на особливому контролі. В разі виникнення запитань просимо звернутися до управління соціального захисту населення.

 

Версія для друку          До списку статтей
При використанні наших публікацій посилання на «Сільські Вісті» обов’язкове