Архів
П’ятниця,
22 січня 2021 року

№ 5 (19853)
  Про нас
  Реклама
  Поточний номер
ico   Передплата

Шукати фразу повністю
      У номері:Наша поштаСоняшник
  Версія для друку          На головну
  • Спорт

Суперники для збірної

Микола МОТОРНИЙ.

Бадмінтон. Європейські олімпійські комітети внесли бадмінтон до програми Європейських ігор «Краків-Малопольська-2023». Це будуть треті поспіль Європейські ігри для цього виду спорту після успішних стартів у Баку 2015-го та Мінську 2019 років. Нагадаємо, наприкінці минулого року до програми Ігор 2023 року ЄОК внесли пляжний гандбол, каное, карате, сучасне п’ятиборство і тхеквондо.

Очікується, що на ЄІ «Краків-Малопольська-2023» бадмінтон буде представлений у тому ж форматі, що і в Мінську-2019. Майже 160 спортсменів змагатимуться у п’яти видах: чоловічому одиночному розряді, жіночому одиночному розряді, чоловічому парному розряді, жіночому парному розряді і змішаному парному розряді.

Усі п’ять змагань враховуватимуться у світовому рейтингу Всесвітньої федерації бадмінтону, а також у кваліфікації до Олімпійських ігор 2024 року.

Хокей. В українській хокейній лізі (УХЛ) відбулися два матчі 27-го туру. «Сокіл» (м. Київ) обіграв ХК «Маріуполь» — 8:2. ХК «Донбас» виграв у «Крижаних Вовків» (м. Київ) 6:3. Трійка лідерів: 1. «Донбас» — 46 очок, 2. «Кременчук» — 39, 3. «Сокіл» — 39.

Футбол. Полтавська «Ворскла» проведе чотири товариські матчі на зимовому зборі в Туреччині. Перший спаринг команди Юрія Максимова запланований на 24 січня, заключний відбудеться 4 лютого. Розклад спарингів: 24 січня — «Балкани» (Косово), 28 січня — «Младость» (Сербія), 31 січня — «Мура» (Словенія), 4 лютого — «Зета» (Чорногорія).

* * *

Збірна України визначилась із суперниками для контрольних матчів перед Євро-2020. Суперниками команди Андрія Шевченка стануть Бахрейн (23 травня), Північна Ірландія (3 червня) і Кіпр (7 червня). За словами президента УАФ Андрія Павелка, всі три матчі зіграють в Україні.

Чемпіонат Європи перенесли на 2021 рік у зв’язку з пандемією COVID-19. Турнір відбудеться цього літа з 11 червня по 11 липня. На Євро-2020 Україна зіграє в групі C, суперниками команди Андрія Шевченка будуть Нідерланди, Австрія і Північна Македонія.

Версія для друку          На головну
  • З повідомлень інформагентств
Морози минули — можна й зі знижкою
Читати
Боргів усе ще багато
Читати
Погуляли, і досить
Читати
Місцева влада безвідповідальна?
Читати
Компенсували газом та водою
Читати
Реформа під загрозою
Читати





При використанні наших публікацій посилання на «Сільські Вісті» обов’язкове