Архів
П’ятниця,
22 січня 2021 року

№ 5 (19853)
  Про нас
  Реклама
  Поточний номер
ico   Передплата

Шукати фразу повністю
      У номері:Наша поштаСоняшник
  Версія для друку          На головну

Фотофакт

Олексій ЯРОВИЙ.

ДО АЛЕЇ слави на харківському цвинтарі, де мали вшановувати захисників Донецького аеропорту, віз мене таксист, котрий належить до того сорту людей, які в усьому розбираються, але чомусь голосують за тих, хто намагається гамузом продати Україну за кабальний російський кредит або ж обіцяє великі зарплати та зниження цін на газ, а робить усе навпаки… А ще цей чоловік хвалився мені, як вдало уникнув мобілізації у 2014 році. Не будучи на фронті, він, юрист за освітою, просторікував, що у війні винна Україна, а потрапили на неї невдахи, які не змогли влаштуватись у цивільному житті.

Таким не варто й нагадувати про виступ Путіна, коли він назвав нашу країну державою-непорозумінням, яка не заслуговує на існування, і про те, як росіяни погрожували дійти до Києва. «Кіборг» Дмитро Сорока певен, що саме спротив у Донецькому аеропорту зупинив тоді ворога. Росіяни зрозуміли, що коли вони підуть далі, то в Росію потоком піде вантаж 200. Дмитро у цивільному житті — фізик-ядерник, брав участь у дослідженнях під час запуску електронного колайдера у Швейцарії. Серед захисників ДАП, розповідає він, були успішні бізнесмени, програмісти, юристи, письменники... Невдахи?

…На Алеї слави, де поховано 82 воїнів, їхні побратими вшанували пам’ять усіх, хто віддав життя на цій війні. Священники ПЦУ відправили панахиду.

Версія для друку          На головну
  • З повідомлень інформагентств
Морози минули — можна й зі знижкою
Читати
Боргів усе ще багато
Читати
Погуляли, і досить
Читати
Місцева влада безвідповідальна?
Читати
Компенсували газом та водою
Читати
Реформа під загрозою
Читати





При використанні наших публікацій посилання на «Сільські Вісті» обов’язкове