Архів
П’ятниця,
15 січня 2021 року

№ 3 (19851)
  Про нас
  Реклама
  Поточний номер
ico   Передплата

Шукати фразу повністю
      У номері:Весела світлицяНаша поштаСоняшник
  Версія для друку          На головну
  • Кримінал

Засліпили ревнощі

Олег ГРИГОРЕНКО.

ПОДРУЖНІ зради — не таке вже рідкісне явище в нашому житті. На жаль, часом зрадженій «половинці» ревнощі до того затьмарюють розум, що вона вдається до крайнощів. Зокрема, береться привселюдно провчити суперника або суперницю. Втім, буває і так, що Отелло помилиться адресою…

Ось і в одному з райцентрів на Рівненщині чоловік приревнував свою молоду дружину до іншого. А коли вже навіть людський поголос підтвердив цей факт, вирішив провчити того, хто наставив йому роги. Дарма що досі того ніколи не бачив. Доброзичливці з оточення детально описали прикмети, який на вигляд коханець дружини, принагідно ще й підказали, де той полюбляє бувати у вільний від роботи час. Оце і все, що знав зраджений чоловік, коли пішов разом із «групою підтримки» в один із вказаних нічних клубів, щоби помститись. Під опис підпав 25-річний Валерій, який того вечора взяв машину у товариша і поїхав до клубу. Ревнивець викликав його на вулицю. Мовляв, є термінова дуже важлива розмова…

Після «щирої розмови» Валерія, який узагалі не був знайомий із дружиною свого кривдника, ледь виходили у реанімації обласної лікарні. Провів кілька місяців у комі. Те, що вижив, навіть лікарі назвали дивом.

Зараз ревнивець уже на лаві підсудних. І хоч розкаявся (у заяві написав: «Просто переплутав із іншим») і попросив вибачення, але це не поверне скаліченому хлопцеві здоров’я.

Тим часом у райцентрі подейкують, що дружина-зрадниця таки порвала зі своїм коханцем чи, швидше, той сам її кинув, знаючи про важку вдачу її чоловіка.

Версія для друку          На головну
  • З повідомлень інформагентств
Дотримуймось і контролюймо
Читати
Палива малувато
Читати
Дорога продовжує вбивати
Читати
Приватизацію «дотискають»
Читати
Гроші повернуть. Якщо виживемо...
Читати
Погубила хімія?
Читати





При використанні наших публікацій посилання на «Сільські Вісті» обов’язкове