Архів
Вівторок,
12 січня 2021 року

№ 2 (19850)
  Про нас
  Реклама
  Поточний номер
ico   Передплата

Шукати фразу повністю
      У номері:Пост здоров’я
  Версія для друку          На головну
  • Спорт

Олімпіаді бути

Микола МОТОРНИЙ.

УСІХ учасників Олімпіади в Токіо планують вакцинувати, щоб Ігри відбувались у присутності глядачів. Головний тренер збірної України з легкої атлетики В’ячеслав Тиртишнік повідомив, що Міжнародний олімпійський комітет може надати нашим легкоатлетам вакцину від коронавірусу, аби ті змогли взяти участь в Олімпійських іграх у Токіо.

Раніше президент МОК Томас Бах заявляв, що організація сприятиме вакцинації учасників Олімпіади, щоб провести Ігри з глядачами. Олімпійські ігри-2020 перенесли на 2021 рік у зв’язку з пандемією COVID-19. Олімпіада в Токіо стартує влітку — з 23 липня по 8 серпня.

Хокей. На ковзанці «Салтівський лід» КЗ МСДЮШОР Харківської міської ради за ініціативи федерації хокею області, відділення НОК України в Харківській області відбувся Різдвяний турнір із хокею серед команд юнаків 2007 року народження. У змаганнях взяли участь п’ять команд із міст Дружківка Донецької області, Київ, Дніпро та дві харківські команди.

Перше місце посіла команда КЗ СДЮШОР-1 міста Харків, другими стали представники команди «Дніпро», треті — представники київського «Сокола». Оргкомітет змагань визначив найкращих гравців турніру, а саме: найкращий воротар — Назар Кононенко, СДЮШОР-1 (м. Харків); найкращий захисник — Максим Панченко, команда «Донбас»; найкращий нападник — Микола Ігнатенко, «Сокіл» (м. Київ). Приз глядацьких симпатій дістався Захару Авдєєнку, СДЮШОР-2 (м. Харків).

Спеціальні призи від НОК України — «Енциклопедії хокею на льоду» — було передано відділенням НОК України в Харківській області обласній федерації та урочисто вручено тренерам команд-учасниць.

Футбол. Луганська «Зоря» вирушила на тренувальний збір до Туреччини. Команда перебуватиме у Белеку до 7 лютого. Луганці запланували в Туреччині п’ять спарингів: 12 січня. Суперник — «Ракув» (Польща). 15 січня. «Пяст» (Польща). 19 січня. «Войводіна» (Сербія). 20 січня. «Вождовац» (Сербія). 25 січня. «Шкендія» (Північна Македонія).

На зимову перерву підопічні Віктора Скрипника пішли на 4-му місці у турнірній таблиці в чемпіонаті УПЛ. Команда також дійшла до 1/4 фіналу Кубка України, де зустрінеться з рівненським «Вересом».

Версія для друку          На головну
  • З повідомлень інформагентств
Тепер без пільг
Читати
Діряві шкарпетки? Нічого, потерпите
Читати
Вогненебезпечні свята
Читати
З худого кабана хоч вишкварки
Читати
Оце так «улов»
Читати
Розширюється газова співпраця
Читати





При використанні наших публікацій посилання на «Сільські Вісті» обов’язкове