Архів
П’ятниця,
18 грудня 2020 року

№ 97 (19845)
  Про нас
  Реклама
  Поточний номер
ico   Передплата

Шукати фразу повністю
      У номері:Весела світлицяНаша поштаСоняшник
  Версія для друку          На головну
  • Кримінал

Небезпечні побачення

Олександр ВИНОГРАДІВСЬКИЙ.

м. Одеса.

ОДЕСЬКА обласна прокуратура спрямувала до суду обвинувальний акт стосовно ймовірних ватажка і чотирьох учасників групи, які звинувачуються у скоєнні розбійних нападів і викраденні людей.

За інформацією пресслужби відомства, зловмисники полювали на чоловіків у соціальних мережах, пропонуючи їм знайомства з жінками. Під час побачень вони викрадали своїх жертв і, погрожуючи фізичним насильством, примушували тих давати «пожертви» коштами, цінним майном і ключами від квартир, які потім «обчищали». Разом із нападниками діяла 21-річна дівчина, яка отримувала від організатора завдання знайомитися в соціальних мережах із чоловіками, призначати зустрічі, встановлювати їхнє матеріальне становище і повідомляти про місце, де призначена зустріч.

Наразі всі члени організованої групи перебувають у слідчому ізоляторі. Досудове розслідування у кримінальному провадженні вели слідчі Малиновського відділу поліції при оперативному супроводі співробітників управління СБУ в Одеській області. Така увага розслідуванню приділена, мабуть тому що цю групу «робінгудів-вихователів» поліція уже затримувала пів року тому. Тоді до суду справа не дійшла. Тепер фігурантам загрожує покарання за кількома статтями Карного кодексу України.

Версія для друку          На головну
  • З повідомлень інформагентств
Свята наближаються...
Читати
...Кошти віддаляються
Читати
Комусь не до гулянь
Читати
У чиїх руках місто?
Читати
Скільки і кому чекати «швидку»
Читати





При використанні наших публікацій посилання на «Сільські Вісті» обов’язкове