Архів
П’ятниця,
18 грудня 2020 року

№ 97 (19845)
  Про нас
  Реклама
  Поточний номер
ico   Передплата

Шукати фразу повністю
      У номері:Весела світлицяНаша поштаСоняшник
  Версія для друку          На головну

Фотофакт

Маргарита СИТНИК.

БУРЕМНИЙ кінець 2013-го — такі спогади навіяли події на майдані Незалежності 15 грудня нинішнього року. Все починалося мирно, хоч і жваво. Фізичні особи — підприємці з’їхалися на акцію протесту, назвавши її «Податковим Майданом». Вимагали скасувати обмеження на роботу під час січневого локдауну, ухвалити законопроєкти про спрощення їм обліку доходів і вносити зміни у законодавство тільки після обговорення з бізнесом.

Розпочалась акція під ВР, згодом люди рушили на Банкову, потім перемістилися на майдан Незалежності і почали ставити намети. Тут їх і накрили «космонавти» (бійці в чорних шоломах)... Підприємці заявили про 70 постраждалих. Щоправда, в боргу вони не залишились: у поліції розповіли про 40 травмованих співробітників і пояснили, що встановлення наметів узгоджено не було, тож довелося завадити мітингарям.

Експерти наголошують, що незалежно від ставлення до вимог ФОПів треба засудити застосування сили щодо мирного протесту, адже це — ознака початку узурпації влади. А самі ФОПи, котрі досі висували лише економічні вимоги, вже додали до них і політичні, а саме відставку уряду. Втім, вони готові «розійтися працювати», якщо будуть виконані перші.

Версія для друку          На головну
  • З повідомлень інформагентств
Свята наближаються...
Читати
...Кошти віддаляються
Читати
Комусь не до гулянь
Читати
У чиїх руках місто?
Читати
Скільки і кому чекати «швидку»
Читати





При використанні наших публікацій посилання на «Сільські Вісті» обов’язкове