Архів
П’ятниця,
18 грудня 2020 року

№ 97 (19845)
  Про нас
  Реклама
  Поточний номер
ico   Передплата

Шукати фразу повністю
      У номері:Весела світлицяНаша поштаСоняшник

Наша пошта

Добірку підготувала
Валентина ЮРЧИШИНА.

Версія для друку          До списку статтей

Читач — газета

«Разом із донькою уклали договір з фірмою ПП «Тайзер експо Україна» на оформлення одного гектара землі. Заплатили за теку з документами по 3 тисячі 200 гривень. Тричі возили папери в Одесу і тричі отримували відмову у присвоєнні кадастрового номера. Допоможіть, будь ласка, подолати це беззаконня».

Федір БЄЛОВОЛ.

с. Кислиця Ізмаїльського району Одеської області.

 

НА запитання читача відповідає перший заступник начальника Головного управління Держ­геокадастру в Одеській області Ігор ВОЛОЩУК:

— За наявною інформацією та згідно з листом ПП «Тайзер експо Україна», який є розробником проєктів землеустрою щодо відведення земельних ділянок у власність гр. Ф. Л. Бєловолу та Т. Ф. Мілецькій для ведення особистого селянського господарства на території Кислицької сільської ради, здійснено погодження вказаних документацій із землеустрою у відповідності до статті 186-1-ї Земельного кодексу України та Тимчасового порядку взаємодії між територіальними органами Державної служби з питань геодезії, картографії та кадастру на період реалізації пілотного проєкту із запровадження принципу екстериторіальності погодження документації із землеустрою територіальними органами Державної служби з питань геодезії, картографії та кадастру, затвердженого Постановою Кабінету Міністрів України від 31.08.2016 р. №580.

Нині зазначені документації із землеустрою підлягають проведенню первинної обов’язкової державної землевпорядної експертизи згідно із Законом України «Про державну експертизу землевпорядної документації».

Додатково повідомляємо, що відповідно до статті 28-ї Закону України «Про землеустрій» у разі невиконання або неналежного виконання умов договору при здійсненні землеустрою розробники документації із землеустрою несуть відповідальність, передбачену договором і законом.

 

Версія для друку          До списку статтей

Відгукніться, побратими

ДАЛЕКОГО 1962-го я був командиром саперного відділення другого взводу (в/ч 82873 «Д»). Служив у Чехословаччині. Дуже хотів би почути голос чи отримати листа від моїх побратимів. Ось дивлюсь на наше спільне фото і пригадую Петра Березовського, Михайла Стасюка з Вінниччини, Григорія Гучіка з Хмельниччини, Анатолія Васяновича з Житомирщини. Буду також радий, якщо відгукнуться мої молоді вихованці: Юрко, Павлик, Кабанець із Черкащини. Моя адреса: Мацько Микола Станіславович, с. Жуківці, Жмеринський район, Вінницька область, 23143.

* * *

1968-го мене призвали до армії. Служив у м. Подольську Московської області, в/ч 55672 «А». Командиром був Віталій Михайлович Нікітін, нині полковник у відставці. Чекатиму, що бодай хтось із колишніх бійців нашої першої роти напише або зателефонує мені. Моя адреса: Білоног Микола Григорович, с. Супрунівка, Білопільський район, Сумська область, 41860. Тел.: 05443 (код) 98-7-20 (дом.), 050-649-29-52 (моб.).

 

При використанні наших публікацій посилання на «Сільські Вісті» обов’язкове