Архів
П’ятниця,
11 грудня 2020 року

№ 95 (19843)
  Про нас
  Реклама
  Поточний номер
ico   Передплата

Шукати фразу повністю
      У номері:Весела світлицяНаша поштаСоняшник
  Версія для друку          На головну

Дослівно

Ігор Лапін, військовий експерт, ветеран війни на Донбасі.

2014 року ми захищалися босі й голі. Міжнародні партнери бачили, що навіть у таких умовах ми чинили супротив. Сьогодні відступаємо, залишаємо позиції, пропонуємо Росії нові й нові поступки.

Багато людей ідуть із війська. Найгірше, що за останній час сталося з армією, — наказ №330, коли штрафують за відкриття вогню у відповідь. Як, сидячи в окопі, відрізнити: ворог веде провокаційний чи прицільний вогонь? Маєш передзвонити у штаб, відзвітувати й чекати наказу на вогонь у відповідь із Києва. Це абсурд, деморалізація особового складу. Свідомий розвал армії.

Збройні сили налічують 220 тисяч, які ще й пропонують скоротити. У структурі Міністерства внутрішніх справ — 347 тисяч. У бюджеті на наступний рік на армію закладають на 120 мільйонів гривень менше, ніж торік. Натомість додали 20 мільярдів на внутрішню безпеку. Ці гроші отримають Державна служба охорони, МВС, СБУ.

Янукович скоротив Збройні сили перед втечею до 160 тисяч. Зеленський робить те саме. Банкова готується до капітуляції, а тримати владу планує на багнетах МВС.

Версія для друку          На головну
  • З повідомлень інформагентств
«Оцифровування» картини не дає
Читати
Гульнемо — і на карантин
Читати
Платіть і протестуєтеся ще
Читати
Безробіття накрило країну...
Читати
...але спеціалісти потрібні
Читати
Облуправління ліквідують
Читати
Iнфляція збільшується
Читати





При використанні наших публікацій посилання на «Сільські Вісті» обов’язкове