Архів
П’ятниця,
4 грудня 2020 року

№ 93 (19841)
  Про нас
  Реклама
  Поточний номер
ico   Передплата

Шукати фразу повністю
      У номері:Весела світлицяНаша поштаСоняшник
  Версія для друку          На головну
  • Спорт

Медальний доробок боксерів

Микола МОТОРНИЙ.

Бокс. На чемпіонаті Європи з боксу серед юніорів (чоловіки та жінки) у м. Софії (Болгарія) взяли участь 207 спортсменів із 19 країн. Національна команда України була представлена повним складом із 26 боксерів, які здобули 20 медалей (5 — золотих, 4 — срібні, 11 — бронзових). Чоловіча команда виборола вісім медалей (4-2-2), жіноча — 12 (1-2-9). У загальному командному заліку команда України посіла 2-ге місце.

Підтримка спорту. Верховна Рада ухвалила в другому читанні законопроєкт «Про внесення зміни до Закону України «Про публічні закупівлі» щодо ефективної реалізації державної політики у сфері фізичної культури і спорту». Метою документа є поліпшення умов для закупівлі послуг за державні кошти, пов’язаних із підготовкою і участю національних збірних команд України з видів спорту в міжнародних спортивних заходах, що внесені до Єдиного календарного плану фізкультурно-оздоровчих і спортивних заходів України.

Кульова стрільба. У Польщі відбулися щорічні міжнародні змагання з кульової стрільби Polish Open Kaliber. На престижному старті українці показали чудовий результат, виборовши дев’ять медалей. Володарями золотих нагород стали Гліб Кігітов та Яна Чучмарьова, «срібло» у Поліни Колеснікової та Івана Ткаленка. Бронзові нагороди завоювали: Олег Омельчук та Оксана Ковальчук, Святослав Гудзий, Денис Кушніров, Олена Костевич, Дарія Семенко.

Президент Національного олімпійського комітету України Сергій Бубка привітав українських спортсменів, тренерський склад збірної та Федерацію стрільби України на чолі з Олегом Волковим зі здобутками, побажав подальших успіхів і нових досягнень на шляху до олімпійського Токіо.

Футбол. Донецький «Шахтар» у п’ятому турі групового етапу Ліги чемпіонів УЄФА вдруге за нинішній сезон переграв «Реал». Зустріч на НСК «Олімпійський» у Києві завершилася із рахунком 2:0 на користь «Шахтаря». М’ячі забили Дентіньйо, який відзначився на 57-й хвилині, та Манор Соломон (82). «Шахтар» продовжує боротьбу за путівку до 1/8 фіналу Ліги чемпіонів. В іншому поєдинку групи «В» німецька «Боруссія» з Менхенгладбаха програла італійському «Інтеру» з Мілана — 2:3.

Турнірне становище: «Боруссія» (М) — 8 очок, «Шахтар», «Реал» — по 7, «Інтер» — 5. У заключному 6-му турі «Шахтар» 9 грудня в гостях зіграє з «Інтером», а «Реал» прийматиме «Боруссію» (М).

Матч «Ювентус» — «Динамо» в Турині завершився із рахунком 3:0 на користь господарів арени «Ювентус Стедіум». М’ячі забили Федеріко К’єза, який відзначився на 21-й хвилині, Кріштіану Роналду (57) і Альваро Мората (66).

В іншому поєдинку квартету «G» Ліги чемпіонів угорський «Ференцварош» у Будапешті програв іспанській «Барселоні» — 0:3.

Турнірне становище: «Барселона» — 15 очок, «Ювентус» — 12, «Динамо», «Ференцварош» — по 1. У заключному шостому турі групової стадії Ліги чемпіонів «Динамо» проведе матч 8 грудня на НСК «Олімпійський» у Києві проти «Ференцвароша».

Версія для друку          На головну
  • З повідомлень інформагентств
Уже налокдаунилися
Читати
А газ дедалі дорожчає
Читати
Гідної зарплати лікарям не бачити
Читати
Повинні перейти на українську
Читати
Кагарлицька справа дійшла до суду
Читати
Президентів добре знають
Читати





При використанні наших публікацій посилання на «Сільські Вісті» обов’язкове