Архів
Вівторок,
1 грудня 2020 року

№ 92 (19840)
  Про нас
  Реклама
  Поточний номер
ico   Передплата

Шукати фразу повністю
      У номері:Грудень
  Версія для друку          На головну
  • З приводу

Гриневецький і Одеса

Олександр Небогатов.

Зеленський хоче призначити Сергія Гриневецького головою Одеської ОДА. Цей уродженець Тарутинського району вже обіймав посаду керівника обласної адміністрації у 1998-2005 роках. Чи впорається Сергій Рафаїлович із завданням номер один — утримати Одесу в орбіті впливу Києва?

У РЕЗУЛЬТАТІ останніх виборів до Одеської обласної ради та рад інших рівнів масово пройшли особи як із помірно, так і з радикально проросійськими поглядами (ОПЗЖ, партія Шарія тощо). Враховуючи обсяг їхніх повноважень у світлі децентралізації, можна зробити висновок, що Одеса і область, по суті, вже повністю в орбіті Кремля. Але ще є мізерний час, для того щоб знайти людину, яка налагодить механізм противаги і стримувань. Звісно, потрібні й кошти. У держави їх нема.

Не було їх і у 2014-му. Але, наприклад, у Дніпрі знайшовся Коломойський, який, аби не втратити своєї імперії, допоміг утримати регіон…. Ахметов довго вагався щодо Донецька, то відомо, чим усе закінчилось.

У Гриневецького своїх грошей нема. Але він їх знайде за бажання. Це тіньові кошти з оточення його вірних друзів — Труханова, Кауфмана, Грановського.

А у Києва, вочевидь, нема інших шляхів. Залишається віддати Одесу мафії, щоб узагалі її не втратити разом з усіма портами, військовими базами, традиційно проросійськими Бессарабією, Ізмаїлом і навіть Білгородом-Дністровським.

Версія для друку          На головну
  • З повідомлень інформагентств
Жорсткий карантин — під питанням
Читати
Насамперед не нашкодити
Читати
Нас чекає подорожчання енергоносіїв
Читати
Не вистачає, бо зростає кількість
Читати
Підкидали грошей, та де вони?
Читати
Сподіваються на азарт
Читати
У лідерах — центр і північ
Читати





При використанні наших публікацій посилання на «Сільські Вісті» обов’язкове