Архів
П’ятниця,
27 листопада 2020 року

№ 91 (19839)
  Про нас
  Реклама
  Поточний номер
ico   Передплата

Шукати фразу повністю
      У номері:КриницяНаша пошта
  Версія для друку          На головну
  • Спорт

Поразка українського футболу

Микола МОТОРНИЙ.

Футбол. УЄФА присудив збірній України технічну поразку із рахунком 0:3 у матчі 6-го туру проти команди Швейцарії. Апеляційний комітет УЄФА розглянув доводи сторін і не прийняв аргументи України. Він визнав провину української сторони в тому, що матч не відбувся.

Генеральний секретар УАФ Юрій Запісоцький заявив, що рішення може бути оскаржене в Лозанні. Зустріч Ліги націй не відбулася через рішення лікаря кантону Люцерн відправити збірну України на карантин після кількох позитивних тестів на коронавірус. УАФ повідомила, що не встигне зібрати нову команду, щоб провести зустріч наступного дня. Наша збірна посіла останнє місце в групі і вибула з елітного дивізіону Ліги націй.

Ліга чемпіонів. Сезон-2020-2021. Четвертий тур. Футболісти київського «Динамо» вдома поступилися іспанській «Барселоні» — 0:4. В іншому поєдинку групи «G» італійський «Ювентус» в Турині взяв гору над угорським «Ференцварошем» із Будапешта — 2:1.

Турнірне становище: «Барселона» — 12 очок, «Ювентус» — 9, «Динамо», «Ференцварош» — по 1. «Барселона» і «Ювентус» достроково вийшли до 1/8 фіналу Ліги чемпіонів. Наступний матч «Динамо» проведе 2 грудня проти «Ювентуса» в Турині.

Футболісти донецького «Шахтаря» програли в Німеччині менхенгладбахській «Боруссії» — 0:4.

В іншому поєдинку групи «В» італійський «Інтер» у Мілані програв чемпіону Іспанії мадридському «Реалу».

Турнірне становище: «Боруссія» (М) — 8 очок, «Реал» — 7 «Шахтар» — 4, «Інтер» — 2. У наступному турі «Шахтар» 1 грудня прийматиме «Реал».

* * *

Легендарний аргентинський футболіст Дієго Марадона помер у віці 60 років унаслідок серцевого нападу. 11 листопада Марадону виписали з лікарні, де йому зробили операцію на мозку. Востаннє він з’являвся на публіці 30 жовтня під час матчу першого туру чемпіонату Аргентини, де грала його команда «Хімнасія і Есгріма» і який був присвячений 60-річчю Марадони. Сам легендарний футболіст тоді не залишився дивитися гру через погане самопочуття. Невдовзі його поклали в клініку неподалік Буенос-Айреса. Відомо, що він зловживав алкоголем і лікувався від наркотичної залежності.

В Аргентині оголосили триденний траур. Поряд із бразильцем Пеле, якому минулого місяця виповнилося 80 років, Марадона вважався одним із найвидатніших футболістів усіх часів. Він ставав чемпіоном світу і найкращим гравцем чемпіонату світу 1986 року. На його рахунку понад 550 матчів у професійній кар’єрі, в яких він забив 292 м’ячі. Щоправда, його гол «Рука Бога» у ворота Англії 1986 року є одним із найсуперечливіших за історію чемпіонатів світу.

Версія для друку          На головну
  • З повідомлень інформагентств
Несвяткові свята
Читати
Таки торгуватимемо
Читати
План перевиконали, а грошей нема?
Читати
Нема контролю — роблять, що хочуть
Читати
«Пакунок малюка» повертається
Читати
Вербують по всьому світу
Читати
Носіть маску правильно
Читати





 

При використанні наших публікацій посилання на «Сільські Вісті» обов’язкове