Архів
Вівторок,
24 листопада 2020 року

№ 90 (19838)
  Про нас
  Реклама
  Поточний номер
ico   Передплата

Шукати фразу повністю
      У номері:Вербиченька
  Версія для друку          На головну

Дослівно

Іван Козленко, культуролог.

Головний виклик безпеці Української держави, судячи з подій останнього півріччя, являють собою українські культурні інституції: Музей Гончара, Довженко-центр, тепер ось — Музей Майдану. Оперативний супровід слідчих дій Нацполіції з боку СБУ в публічних культурних інституціях — взагалі нонсенс! Ніхто в цих інституціях не перешкоджає діям поліції і навіть таких можливостей не має. Залучення СБУ — демонстрація презумпції винуватості, з якою підходять слідчі до розслідування проваджень.

Це також спосіб витиснути з культурної сфери нових менеджерів, які заповзялися реформувати державні інституції, зокрема й у спосіб упровадження нової етики взаємин — підзвітності, публічності, прозорості.

Завершиться все встановленням радикальної недовіри між державою та громадянським суспільством, поверненням «умілих бюрократів-господарників», які «не помиляються», бо досконало знають державну систему та способи легального, але недоброчесного функціонування в ній, і герметизацією державного апарату як корумпованої секти пов’язаних осіб.

Гидко!

Версія для друку          На головну
  • З повідомлень інформагентств
Коронавірус не головна причина
Читати
Слідство так і не завершене
Читати
Кому дістанеться вакцина
Читати
Явка вища, але й порушень більше
Читати
Торгівля млявіша
Читати
Ліжка буцімто є
Читати





При використанні наших публікацій посилання на «Сільські Вісті» обов’язкове