Архів
П’ятниця,
20 листопада 2020 року

№ 89 (19837)
  Про нас
  Реклама
  Поточний номер
ico   Передплата

Шукати фразу повністю
      У номері:Весела світлицяНаша поштаСоняшник

Наша пошта

Добірку підготувала
Валентина ЮРЧИШИНА.

Версія для друку          До списку статтей

Ще не дали вказівки

Микола ЮРЧИШИН.

Іван Петрович Берник із Кийлова Бориспільського району Київської області розповів у своєму листі до редакції, як «справно» працюють поштовики. Хотів чоловік передплатити «Сільські вісті» на перше півріччя 2021 року, але йому відмовили. Сказали, що не було вказівки на передплату цієї газети. Посилаючись на те, що у них, мовляв, ще нема Каталогу видань України на 2021 рік, відмовили у передплаті «Сільських вістей» і жительці Великого Крупіля Згурівського району Ірині Андріївні Прядко та іншим шанувальникам газети.

Що це, як не саботаж селянського видання?

Не задоволена роботою поштовиків і Надія Петрівна Головко із Дібрівки Миргородського району Полтавщини. Їй 83 роки, телефону не має, а тому листується з подругою із райцентру, що за п’ять кілометрів од її села. Так в один кінець лист іде два з половиною тижні! «Доки будуть «варяги» знущатися з людей?» — кинула репліку на адресу «Укрпошти» Н. Головко.

Чекаємо на офіційну відповідь поштового відомства.

Нагадуємо! «Сільські ВІСТІ»: «Каталог видань України, 2021 рік, I півріччя», стор. 70 та стор. А-13 в Алфавітному покажчику каталогу. Передплатні індекси 61019, 91213.

Версія для друку          До списку статтей

З роси й води

ДНЯМИ відсвяткувала 85-річчя Клавдія Іванівна Лапук із м. Хоросткова Гусятинського району Тернопільської області. Любов до праці на землі, прищеплена їй з дитинства, дала Клавдії поштовх обрати професію до душі. Здобувши фахову освіту у Заліщицькому радгоспі-технікумі, вона 13 років відпрацювала агрономом у колгоспі с. Увисла та понад 20 років — у відділі селекції Тернопільського обласного НВО «Еліта». На заслуженому відпочинку теж не сидить склавши руки — вирощує на власній ділянці овочі.

Рано втративши чоловіка, Клавдія Іванівна самотужки виховала двох донечок і стала їм надійною опорою та порадницею. І нині діти та онуки, яка б відстань їх не розділяла, з теплом і любов’ю горнуться до маминих крил. Цілеспрямована, розсудлива, оптимістка у всіх ситуаціях, щира душею і весела вдачею, Клавдія Іванівна є доброю товаришкою для сусідів, наставницею і прикладом для молоді. Вітаємо любу матусю і бабусю з днем народження, бажаємо їй здоров’я та прожити ще багато щасливих років під Божою опікою.

З повагою діти та онуки.

 

20 листопада святкує 80-й день народження Лідія Григорівна Самойлюк — талановита організаторка сільськогосподарського виробництва. Починала вона свій трудовий шлях завідувачкою ферми, затим була бригадиром комплексної бригади, заступником голови колгоспу, а останні 30 років очолює ТОВ «Нива» — господарство з високою культурою землеробства і розвиненим тваринництвом, яке дає робочі місця селянам і гарантує продовольчу безпеку краю, сприяє соціально-економічному розвиткові сіл Поляхова, Романів і загалом усього Теофіпольського району Хмельниччини.

За доблесну працю Лідії Григорівні присвоєно звання заслуженого працівника сільського господарства, вона почесний ветеран України. Тож з роси й води вам, шановна ювілярша! При доброму здоров’ї впевнено досягнути вікової вершини.

Від імені ветеранів, аграріїв Хмельниччини
Ростислав ТРОЯН.

 

 

При використанні наших публікацій посилання на «Сільські Вісті» обов’язкове