Архів
Вівторок,
10 листопада 2020 року

№ 86 (19834)
  Про нас
  Реклама
  Поточний номер
ico   Передплата

Шукати фразу повністю
      У номері:Пост здоров’я
  Версія для друку          На головну
  • Спорт

Калейдоскоп перемог

Микола МОТОРНИЙ.

Велоспорт. Виконком відділення НОК України у Львівській області одноголосно визначив найкращою спортсменкою краю за підсумками жовтня 2020 року велогонщицю Соломію Лукачук. Минулий місяць виявився дуже насиченим для 19-річної спортсменки. З 1 до 4 жовтня у Львові на чемпіонаті України з велоспорту (трек) вона здобула дві золоті (гонка темпо, командний спринт) та одну срібну (командна гонка переслідування) медалі. А вже за кілька днів посіла 4-те місце (командна гонка переслідування) на чемпіонаті Європи з велоперегонів на треку серед молоді віком до 23 років, який відбувся у Фйоренцуола-д’Арда (Італія) з 8 до 13 жовтня.

* * *

Найкращим спортсменом жовтня на Харківщині та лауреатом премії «Спортивна Зірка Слобожанщини» став студент другого курсу Харківського державного вищого училища фізичної культури №1 майстер спорту України Богдан Данильчук. Він виграв чемпіонат Європи-2020 з велоспорту на треку серед юніорів (кейрін).

Футбол. Прем’єр-ліга України. Сезон-2020-2021. Дев’ятий тур. «Дніпро-1» — «Колос» — 0:2, «Олімпік» — ФК «Маріуполь» — 3:3, ПФК «Олександрія» — ФК «Львів» — 1:0, «Десна» — «Минай» — 1:0, «Рух» — «Інгулець» — 2:2, «Зоря» — «Ворскла» — 0:0, «Динамо» — «Шахтар» — 0:3.

Турнірне становище: «Динамо» — 20 очок, «Шахтар» — 19, «Ворскла», «Десна» — по 16, «Колос» — 15, «Олімпік», ПФК «Олександрія» — по 13, ФК «Маріуполь» — 12, «Зоря» — 11, «Дніпро-1» — 8, «Інгулець» — 7, «Минай» — 6, «Рух», ФК «Львів» — по 4.

Національні команди. Товариський поєдинок між збірними Польщі та України, запланований на 11 листопада в місті Хожув на Сілезькому стадіоні, відбудеться за порожніх трибун. Нагадаємо, що ця зустріч стане першою з трьох для команди Андрія Шевченка в листопаді. 14-го синьо-жовті в Лейпцигу в рамках п’ятого туру Ліги націй зіграють із Німеччиною, а 17-го в Люцерні в шостому турі ЛН поміряються силами зі Швейцарією.

Самбо. У сербському місті Новий Сад завершився чемпіонат світу. Впродовж трьох днів українські самбісти здобули 19 медалей — 2 золоті, 7 срібних і 10 бронзових. Крім того, у нашої збірної «срібні» кубки в командному заліку жіночого спортивного самбо і в чоловічому бойовому розділі, а в рейтингу спортивного самбо серед чоловіків — четверте місце.

Веслувальний слалом. У французькому містечку По тривав черговий етап Кубка світу. Дві медалі виграла українка Вікторія Ус. Спочатку вона відзначилася «бронзою» на байдарці, а потім фінішувала другою на каное. Вікторія вже має олімпійську ліцензію на Ігри-2020, які відбудуться наступного року в Токіо.

Теніс. Українки Катаріна Завацька і Ангеліна Калініна виграли матчі першого кола кваліфікації на турнірі міжнародної серії WTA в Лінці. Катаріна, посіяна під третім номером, у півфіналі здолала опір колишньої 20-ї ракетки світу Ани Конюх із Хорватії. Сіяна сьомою Ангеліна після програшу першого сету взяла верх над болгаркою Ізабеллою Шиніковою. Тепер Завацькій і Калініній доведеться зустрітися на корті, аби визначитись, хто із них сильніший. Переможниця матчу вийде у фінал турніру.

Версія для друку          На головну
  • З повідомлень інформагентств
Протокол складуть на місці
Читати
У фонді — дефіцит
Читати
Ще є із чим «працювати»
Читати
Антибіотики не «аскорбінка»
Читати
Звільнили від призову
Читати
Автовиробництво на ладан дихає
Читати





При використанні наших публікацій посилання на «Сільські Вісті» обов’язкове