Архів
Вівторок,
10 листопада 2020 року

№ 86 (19834)
  Про нас
  Реклама
  Поточний номер
ico   Передплата

Шукати фразу повністю
      У номері:Пост здоров’я
  Версія для друку          На головну
  • Неоголошена війна

Триває «гра на контрабасі»

Михайло ВЕДМІДЬ.

ПРОТЯГОМ минулого тижня російсько-окупаційні війська 29 разів порушували режим припинення вогню, серед них 11 випадків — у четвер, 5 листопада. Саме того дня внаслідок скидання з БПЛА гранати ВОГ-17 дістав поранення військовослужбовець одного зі з’єднань Об’єднаних сил. Іще один подібний випадок стався двома днями раніше — у вівторок. Неподалік Новолуганського бойовики здійснили три постріли з автоматичного станкового гранатомета. Внаслідок обстрілу один український захисник дістав вогнепальне осколкове поранення.

Тим часом, за інформацією Головного управління розвідки Міноборони України, командування оперативного угруповання російських окупаційних військ продовжує проведення інженерних робіт на передових позиціях. Майже по всій лінії розмежування відбувається відновлювання наявних окопів, їх розчищення та укріплення, а також проведення фортифікаційних робіт із обладнання другої лінії оборонних рубежів. При цьому, зазначається у повідомленні, «особлива увага надається обладнанню хибних позицій, а також розміщенню замаскованих муляжів озброєння і військової техніки для введення в оману підрозділів Об’єднаних сил та провокування їх на відкриття вогню». Крім того, з метою активізації розвідки і диверсійної діяльності передові позиції противника посилені додатковими розвідувальними підрозділами і снайперськими розрахунками.

Не припиняється на Сході України і «гра на контрабасі». Пресслужба Держприкордонслужби України повідомила про вилучення понад 330 ящиків сигарет, близько 60 тисяч пляшок і понад 570 тетрапаків алкогольної продукції на загальну суму понад 13,5 мільйона гривень. Реалізуючи оперативну інформацію, йдеться у повідомленні, прикордонники Краматорського загону та співробітники спецпідрозділу «Фантом» ДФС зі складу Об’єднаних сил у взаємодії зі слідчим відділом ДФС Херсонської області провели санкціоновані обшуки в місцях накопичення контрафактної алкогольної і тютюнової продукції в містах Дружківка, Покровськ і Торецьк Донецької області. За результатами заходів виявлено контрафактні тютюнові вироби виробництва Молдови, Білорусі, України та так званої ДНР. Інших подробиць не повідомляється.

Версія для друку          На головну
  • З повідомлень інформагентств
Протокол складуть на місці
Читати
У фонді — дефіцит
Читати
Ще є із чим «працювати»
Читати
Антибіотики не «аскорбінка»
Читати
Звільнили від призову
Читати
Автовиробництво на ладан дихає
Читати





При використанні наших публікацій посилання на «Сільські Вісті» обов’язкове