Архів
Вівторок,
6 жовтня 2020 року

№ 76 (19824)
  Про нас
  Реклама
  Поточний номер
ico   Передплата

Шукати фразу повністю
      У номері:Добрий господар
  Версія для друку          На головну
  • Біда

Вогонь іще не подолали

Марина ТІШКОВА.

НА ЛУГАНЩИНІ триває гасіння лісових пожеж, які почалися 30 вересня у трьох місцях і швидко поширилися великою територією. У штабі ООС причиною займань назвали ворожі обстріли. Порушено 10 кримінальних проваджень. Слідство працює за чотирма основними версіями: через обстріли з окупованої території області, умисний підпал, самозаймання трави та лісу внаслідок сухих погодних умов, необережне поводження з вогнем.

Станом на ранок 5 жовтня з восьми основних осередків займання половина була ліквідована, на трьох пожежі локалізували і гасили лісовий масив поблизу с. Смолянинового. За попередніми оцінками, орієнтовно вогонь пройшов площею понад 20 тис. га. Постраждав ряд населених пунктів, зруйновано від 250 до 400 будинків — такі дані навів Прем’єр Д. Шмигаль.

На жаль, вогонь забрав життя 11 людей: троє померли через отруєння продуктами горіння, ще стільки ж — унаслідок серцевих нападів, одна особа — від отриманих опіків, причина загибелі ще чотирьох установлюється. Станом на ранок понеділка було відомо, що постраждало 18 осіб (зокрема троє співробітників ДСНС).

Версія для друку          На головну
  • З повідомлень інформагентств
Думайте замолоду. Хто ще встигне...
Читати
Нове життя для БК
Читати
Вибухові «жарти»
Читати
Копійки не пропадуть
Читати
Насувається справжня пандемія
Читати
Трагедія з вини поліцейського
Читати





При використанні наших публікацій посилання на «Сільські Вісті» обов’язкове