Архів
П’ятниця,
11 вересня 2020 року

№ 69 (19817)
  Про нас
  Реклама
  Поточний номер
ico   Передплата

Шукати фразу повністю
      У номері:КриницяНаша пошта
  Версія для друку          На головну
  • Спорт

«Мотор» тримає планку

Микола МОТОРНИЙ.

Гандбол. Чемпіони України гандболісти запорізького «Мотора» стали володарями Кубка України сезону-2019-2020. У фіналі, який відбувся в селищі Маяки Одеської області, команда Гінтараса Савукінаса перемогла ГК «Одеса» — 38:19. «Мотор» здобув свій сьомий Кубок України за історію команди, у тому числі вшосте поспіль.

Тріатлон. У Хмельницькому тривав відкритий Кубок Поділля з тріатлону серед юніорів і дорослих на спринтерській дистанції (плавання — 750 м, велозаїзд — 20 км, біг — 5 км). У заході взяли участь спортсмени із семи областей України: Вінницької, Львівської, Івано-Франківської, Рівненської, Житомирської, Донецької та Хмельницької. Загалом 46 учасників. Наймолодшому виповнилося 15 років, він професійно займається плаванням. Найстаршому — 54.

Крім грошової винагороди, переможці отримали продукти здорового харчування і футболки від партнерів. Кубки здобули абсолютні переможці у шести вікових групах.

Футбол. Контрольно-дисциплінарний комітет Української асоціації футболу виніс рішення щодо двох матчів попереднього раунду Кубка України.

«Поділлю» зарахували технічну поразку в матчі з «Прикарпаттям», хоча команда з Хмельницького виявилася сильнішою на полі — (1:1, 8:7 по пенальті). Також технічну поразку присудили «Чернігову». Команда не приїхала на матч першого кваліфікаційного раунду Кубка України, де повинна була зіграти проти тернопільської «Ниви». Начебто у чернігівської команди зламався автобус, відтак вони не потрапили на матч.

«Поділля» на відміну від «Чернігова» провело свій матч проти «Прикарпаття» і навіть зуміло відсвяткувати успіх. В основний час команди не змогли вирішити, хто сильніший у цьому протистоянні. У серії пенальті «Поділля» виявилось на один удар точнішим — 8:7.

Все було б чудово, якби у складі господарів на поле не вийшов Ян Морговський, який повинен був відбувати дискваліфікацію. У попередньому розіграші Кубка України півзахисник отримав вилучення, яке переноситься на цей сезон. Тому, відповідно до регламенту, «Поділля» отримало технічну поразку.

* * *

Найближчим часом рівненський «Верес» може опинитись без головного наставника. Юрій Вірт має намір покинути тренерський місток. Причини такого рішення наразі не повідомляються.

Вірт — один із найуспішніших тренерів рівненської команди. Під керівництвом 46-річного фахівця 2017-го «Верес» вийшов до УПЛ, а 2020-го до Першої ліги. Клуб успішно стартував у новому сезоні 2020/21. Рівняни перемогли «Черкаський Дніпро» у Кубку України (5:0).

Бокс. Світ боксу продовжує дивувати своїх шанувальників. Не так давно легенди боксерського цеху Майк Тайсон і Евандер Холіфілд оголосили про повернення. Естафету від ексзірок прийняв Кріс Бьорд.

Колишній чемпіон світу в суперважкій вазі заявив, що хоче повернутися у професійний бокс. «Я відомий своєю спритністю і швидкістю, своїми рефлексами, а вони у мене в доброму стані, хоча мені 50 років. Подивіться на моє тіло. Хто зможе впоратися з дідом? Ніхто. У мене повно енергії, я буду чемпіоном світу в середній вазі», — сказав Бьорд.

Версія для друку          На головну
  • З повідомлень інформагентств
Неврожаю, прогнозують, не буде
Читати
Таки підняли
Читати
Повноцінно їсти — після карантину
Читати
Газові борги наростають
Читати
На вибори — без ентузіазму
Читати
Темпи, на жаль, не спадають
Читати





При використанні наших публікацій посилання на «Сільські Вісті» обов’язкове