Архів
П’ятниця,
21 серпня 2020 року

№ 63 (19811)
  Про нас
  Реклама
  Поточний номер
ico   Передплата

Шукати фразу повністю
      У номері:Весела світлицяНаша поштаСоняшник
  Версія для друку          На головну
  • Спорт

Прапор над Карпатами

Микола МОТОРНИЙ.

У НОК України. На одній із найвищих вершин Українських Карпат, горі Петрос, разом із Державним і прапором Європейського Союзу замайорів Олімпійський стяг. Його було розгорнуто на висоті 2020 метрів із нагоди відзначення 29-ї річниці Незалежності України. Ця просвітницька акція організована відділенням НОК України в Закарпатській області спільно з ГО природноохоронне об’єднання «Бокораш». Участь у сходженні взяли 50 учасників.

Біатлон. Попри карантинні обмеження останній місяць літа все ж подарував можливість поціновувачам біатлону на Сумщині насолодитися улюбленим видом спорту і підбити підсумки обласного чемпіонату з літнього біатлону серед юніорів, юніорок, юнаків і дівчат.

Турнір, присвячений вшануванню пам’яті видатного сумського біатлоніста Романа Звонкова, тривав протягом трьох днів на лижній базі ФСТ «Динамо». Участь у змаганнях взяли понад 80 спортсменів чотирьох вікових груп. Фінансували змагання цього року «Сумська обласна організація Федерації біатлону України», обласне відділення НОК і СОО ФСТ «Динамо» України.

Змагалися спортсмени на лижоролерах в індивідуальній і спринтерській гонках. Найкращим у віковій групі юніорів виявився Богдан Буров. Обласні змагання стали заключним етапом відбору спортсменів до команди Сумщини на чемпіонат України, який відбудеться з 23 по 28 серпня в Чернігові.

Бокс. Володар боксерських титулів WBA, WBO та WBC Franchise у легкій вазі українець Василь Ломаченко (вихованець спорттовариства «Колос») і чемпіон IBF американець Теофімо Лопес підписали контракт на бій. Поєдинок стартує 17 жовтня.

Легка атлетика. 21-річна легкоатлетка Аліна Шух (Бровари Київської області) перемогла у багатоборстві на командному чемпіонаті України в Луцьку. Вона показала найкращий результат сезону в світі — 6386 очок. Цей результат є також і новим особистим рекордом багатоборки.

Версія для друку          На головну
  • З повідомлень інформагентств
Відкликано посла
Читати
Мінус іще 140 тисяч чоловік
Читати
Позачергова сесія парламенту
Читати
У ПТУ можна вступати і в жовтні
Читати
А як же боржники?
Читати
Новий стратегічний аеропорт
Читати
Фільм про Донбас — серед номінантів
Читати
Зірка художника Iвана Марчука
Читати





При використанні наших публікацій посилання на «Сільські Вісті» обов’язкове