Архів
Вівторок,
18 серпня 2020 року

№ 62 (19810)
  Про нас
  Реклама
  Поточний номер
ico   Передплата

Шукати фразу повністю
      У номері:Пост здоров’я
  Версія для друку          На головну
  • Спорт

Змагаються майбутні олімпійці

Микола МОТОРНИЙ.

Спорттовариство «Колос». У Скадовську відбулися Всеукраїнські змагання з вільної боротьби і важкої атлетики «Хто ти, майбутній олімпієць?». У фінальних стартах взяло участь майже 300 сільських юнаків і дівчат із 17 областей України. Серед борців командну перемогу здобули сільські спортсмени Херсон­щини. Другими фінішували представники Запоріжжя, на третьому місці юні борці Хмельниччини. Командні результати з важкої атлетики: 1 місце: Луганська область — 300 очок, 2-ге: Вінниччина — 270 очок, 3 місце: Львівська область — 240 очок.

НОК України. Відділення НОК України в Донецькій області разом з управлінням фізичної культури і спорту Донецької ОДА продовжує традицію визначення найкращих атлетів і тренерів регіону за підсумками виступів на всеукраїнських та міжнародних турнірах.

Серед олімпійців спортсменом місяця Донеччини став майстер спорту України міжнародного класу з вітрильного спорту, чемпіон України Валерій Кудряшов із міста Маріуполь. Відповідно звання тренера місяця отримав його особистий наставник Іван Жукалін.

Заслуженого майстра спорту України з пауерліфтингу із Краматорська Олексія Бичкова та його особистого тренера Альону Бичкову відзначили в категорії «Неолімпійські види спорту». Так, на чемпіонаті України в смт Мангуш Олексій оновив два рекорди України у ваговій категорії до 120 кг серед чоловіків: у вправі станова тяга підняв штангу вагою 400,5 кг і зібрав у сумі триборства 1135 кг, що є перевищенням рекорду світу від листопада 2019 року на 2,5 кг.

Футбол. Чемпіонат України серед аматорських колективів. Команда «Вікторія» із смт Миколаївка Білопільського району Сумської області вдруге стала чемпіоном України. Свисток арбітра після основного і додаткового часу зафіксував бойову нічию з футболістами дунаєвецького «Епіцентру» (Хмельницька область) — 4:4. У серії 11-метрових більше досвіду і витримки продемонстрували гравці «Вікторії» — 3:1.

Версія для друку          На головну
  • З повідомлень інформагентств
«Укрзалізниця» скасовує зупинки
Читати
МЗС зробило заяву
Читати
Масштабні військові навчання
Читати
Домовленості втратили актуальність
Читати
Кого шукають роботодавці
Читати
Тиждень на тиждень не схожий
Читати
Відновили авіасполучення
Читати





При використанні наших публікацій посилання на «Сільські Вісті» обов’язкове