Архів
Вівторок,
18 серпня 2020 року

№ 62 (19810)
  Про нас
  Реклама
  Поточний номер
ico   Передплата

Шукати фразу повністю
      У номері:Пост здоров’я
  Версія для друку          На головну
  • Неоголошена війна

I тиша, і сльози

Михайло ВЕДМІДЬ.

ВИХІДНІ у зоні проведення ООС минули без надзвичайщини — жодних порушень режиму тиші з боку противника, відповідно, жодних утрат серед особового складу Об’єднаних сил.

А от у п’ятницю, 14 серпня, бойовики чотири рази порушили умови режиму тиші. Втім, знову обійшлося без будь-яких утрат. На відміну від четверга, який виявився для українських захисників чорним…

«Сьогодні, 13 серпня, внаслідок відхилення від маршруту підірвалися на невідомому вибуховому пристрої два військовослужбовці зі складу Об’єднаних сил. Один із них, на превеликий жаль, загинув, інший дістав поранення», — повідомили в Міноборони України.

Пораненого бійця оперативно доправили до лікувального закладу, де йому надається необхідна медична допомога. За словами медиків, він перебуває у важкому стані.

Для з’ясування всіх обставин цієї трагедії на місце події виїжджали робочі групи військової прокуратури і військової служби правопорядку. Міністерство оборони, Генеральний штаб, командування Об’єднаних сил, а також увесь особовий склад Збройних сил України висловили глибокі співчуття рідним і близьким загиблого захисника України.

Версія для друку          На головну
  • З повідомлень інформагентств
«Укрзалізниця» скасовує зупинки
Читати
МЗС зробило заяву
Читати
Масштабні військові навчання
Читати
Домовленості втратили актуальність
Читати
Кого шукають роботодавці
Читати
Тиждень на тиждень не схожий
Читати
Відновили авіасполучення
Читати





При використанні наших публікацій посилання на «Сільські Вісті» обов’язкове