Архів
П’ятниця,
14 серпня 2020 року

№ 61 (19809)
  Про нас
  Реклама
  Поточний номер
ico   Передплата

Шукати фразу повністю
      У номері:Весела світлицяНаша поштаСоняшник
  Версія для друку          На головну
  • Україна туристична

У шахту по враження

Марія КРАМАР.

ЧЕРЕЗ пандемію значно виріс попит на внутрішній туризм. Тож регіони вишукують, чим би заманити до себе туристів, які цікаві маршрути їм запропонувати. Львівщина, яка й раніше не була обділена увагою мандрівників, хоче розвинути ще один вид подорожей — індустріальний туризм, а саме: екскурсійні тури місцевими шахтами. Адже багато туристів шукають нових вражень, цікавляться процесами виробництва, хочуть побувати в екстремальних умовах.

Як повідомили у пресслужбі Львівської обласної адміністрації, фахівці вже спускалися у гірничі виробки шахти «Лісова», розташованої в селі Сілець Сокальського району. Глибина цієї копальні 530 метрів. Спеціалісти оглянули виробки, обладнання. Вони переконані: створення екскурсійних турів у шахту цілком реально. Також на її території можна відкрити музей шахтарства, облаштувати туристичну інфраструктуру. Користуватиметься попитом і специфічна сувенірна продукція на шахтарську тематику.

До того ж у містечку Червоноград, яке вважається столицею шахтарської Львівщини, є й дуже цінні історичні об’єкти — церква Святого Володимира і монастир Святого Юра.

Версія для друку          На головну
  • З повідомлень інформагентств
Граєте ви — виграють вони
Читати
Безробіття побільшало
Читати
Планують тільки картки
Читати
Відпочивати правильно
Читати
Уже не під вартою
Читати
На воді головне — обережність
Читати





При використанні наших публікацій посилання на «Сільські Вісті» обов’язкове