Архів
Вівторок,
11 серпня 2020 року

№ 60 (19808)
  Про нас
  Реклама
  Поточний номер
ico   Передплата

Шукати фразу повністю
      У номері:Добрий господар
  Версія для друку          На головну
  • Актуально

Обмін полоненими

Михайло ГУБАШ.

ДНЯМИ керівник Офісу президента Андрій Єрмак заявив про близький обмін утримуваними особами з Кремлем. «Сподіваюся, це відбудеться скоро. Гадаю, за кілька тижнів». Обидві сторони передаватимуть приблизно по 100 утримуваних.

За інформацією із різних джерел, на окупованій частині Донбасу незаконно утримуються 214 осіб, а в анексованому Криму і на території Росії — від 113 до 115 людей.

Цікаво, що раніше, коментуючи підсумки зустрічі політрадників лідерів країн нормандського формату, А. Єрмак запевняв: «Ми домовилися про продовження обміну. Я вважаю, що результатом стане черговий обмін, який відбудеться найближчим часом». Сказано це було… ще місяць тому, 10 липня.

Лихі язики з цього приводу кепкують, мовляв, окрім обміну полоненими, немає жодних інших позитивних результатів мінського процесу, от його, обмін тобто, і мусують щомісяця. Проте інші експерти припускають, що між сторонами вже досягнуті конкретні домовленості щодо завершення війни, та тільки умови цього тримаються у секреті. Хто з них має рацію, невдовзі дізнаємось — «за кілька тижнів». Чи декілька.

Версія для друку          На головну
  • З повідомлень інформагентств
Проблеми — серце та судини
Читати
Тому що зручно
Читати
Дефіцит породжує дорожнечу
Читати
Відгуляли
Читати
Обсяги поменшали
Читати
Знову страшна аварія
Читати





При використанні наших публікацій посилання на «Сільські Вісті» обов’язкове