Архів
Вівторок,
11 серпня 2020 року

№ 60 (19808)
  Про нас
  Реклама
  Поточний номер
ico   Передплата

Шукати фразу повністю
      У номері:Добрий господар
  Версія для друку          На головну

Дослівно

Сергій ФУРСА, економіст, громадський діяч.

Чому президент шукає найгірших людей і ставить їх на посади? Просто інші люди до нього вже не підуть. Ті, хто цінує свою репутацію, не братимуть участі в балагані. Тому що розуміють, що, по-перше, все одно не зможуть нічого зробити, а по-друге, об них витруть ноги і викинуть, коли треба буде знайти крайнього.

А хто піде? Той, у кого немає цінностей і хто розглядає посаду як спосіб заробити. Вибір у Зеленського тепер тільки з таких людей. Бо їм не важливо, що їх можуть звільнити через два місяці, що їхню репутацію зітруть на порох. Її ж все одно немає. Їм важливо отримати доступ до ресурсу. І чим довше він буде, тим краще. Тому що кожен день приноситиме їм багато-багато грошей. І хаос у владній вертикалі їм тільки на руку. Вони люблять жити в такому середовищі.

Найгірше, що вони знижуватимуть зарплату професіоналам, щоб прибрати конкурентів. І звільнятимуться ті, кому і їсти хочеться, і красти совість не дозволяє. А на їхнє місце прийдуть люди з кадрового агентства Єрмака. Які готові працювати безкоштовно. Просто дайте їм право підпису і не заважайте.

Це призведе до сумних наслідків. Бо не можна розставити на всі державні посади тих, хто наповнює свою кишеню, тих, хто працює на Росію, або просто нездар, і сподіватися, що держава йтиме вперед, а грошей вистачить надовго. Не можна одночасно і розкрадати бюджет, і забезпечувати зростання економіки.

Версія для друку          На головну
  • З повідомлень інформагентств
Проблеми — серце та судини
Читати
Тому що зручно
Читати
Дефіцит породжує дорожнечу
Читати
Відгуляли
Читати
Обсяги поменшали
Читати
Знову страшна аварія
Читати





При використанні наших публікацій посилання на «Сільські Вісті» обов’язкове