Архів
П’ятниця,
7 серпня 2020 року

№ 59 (19807)
  Про нас
  Реклама
  Поточний номер
ico   Передплата

Шукати фразу повністю
      У номері:Весела світлицяНаша поштаСоняшник
  Версія для друку          На головну

У паралельному світі

Марина ТІШКОВА.

ВІЙНА, економічна криза, коронавірус, нестабільність — усе це та багато чого іншого вже давно є реаліями життя в Україні. Але тільки для «посполитих». У «мажорів», як нині називають нащадків можновладців і багатіїв, інші клопоти. Ось, скажімо, син ексвласника і президента одного з найбільших світових виробників двигунів для авіаційної техніки, а також промислових газотурбінних установок «Мотор Січі», нардепа кількох скликань В. Богуслаєва (статки станом на 2012 рік — 319 млн дол.) Олександр купив… острів біля берегів італійської Лігурії.

Обійшлася йому ця інвестиція, за даними італійського видання Corriere della Sera, в 10 мільйонів євро. Островом за назвою Галлінара, який розташований за 1,5 км од материка, між містами Альбенда й Алассіо, протягом 40 років спільно володіли дев’ять п’ємонтських і лігурійських родин, у яких О. Богуслаєв його й викупив. За даними цього ж видання, пан Олександр народився в Запоріжжі, та лише рідною Батьківщиною не обходиться: має громадянство Гренади, острівної держави у Карибському морі.

В’ячеслав Богуслаєв утримується від коментарів ЗМІ щодо цікавого придбання, яке здійснив його син. А директор зі зв’язків із громадськістю «Мотор Січі» Анатолій Малиш повідомив, що колишній керівник уже не є працівником компанії, тому вона не може коментувати це питання. За даними речника, пан В’ячеслав також не є власником акцій цього стратегічного для держави підприємства (торік його викупили китайці, чим дуже стурбовані у США, а саму угоду досі вивчає наш Антимонопольний комітет).

Воістину, як кажуть, кому суп рідкий, а кому діамант, чи то пак острів, найгарніший подавай…

Версія для друку          На головну
  • З повідомлень інформагентств
Безкоштовно за направленням
Читати
Поштомашини поїхали країною
Читати
Безпека для Свята знань
Читати
У НААН проблеми
Читати
Вихід продовжується
Читати
Обіцяють доступ до вакцини
Читати





При використанні наших публікацій посилання на «Сільські Вісті» обов’язкове