Архів
Вівторок,
4 серпня 2020 року

№ 58 (19806)
  Про нас
  Реклама
  Поточний номер
ico   Передплата

Шукати фразу повністю
      У номері:Серпень
  Версія для друку          На головну
  • Спорт

Змагаються юні олімпійці

Микола МОТОРНИЙ.

Олімпійський день. Черговий захід проєкту Олімпійський день на Дніпропетровщині, організований регіональним осередком НОК України, відбувся у місті Синельникове на базі місцевої ДЮСШ. Тут тривали змагання з футболу і легкої атлетики, а також показові виступи з дзюдо та інших видів спорту.

У футбольному турнірі взяли участь шість колективів. Перемогли гравці місцевої ФК «Дніпроагро». У змаганнях зі стрибків у довжину серед дівчат із результатом 4,65 м перемогла Марія Кащенко, серед хлопців найсильнішим був Михайло Скременський — 6,33 м.

Усі учасники отримали сертифікати «Олімпійський день» із підписами президента Міжнародного олімпійського комітету Томаса Баха і президента Національного олімпійського комітету України Сергія Бубки. А команда-переможець — набори олімпійських рюкзаків із різноманітними сувенірами.

Футбол. Кубок України серед аматорів. Сезон-2019—2020. Фінал. Повторний поєдинок. «Вікторія» (смт Миколаївка Білопільського району Сумщини) — «Олімпія» (с. Савинці Миргородського району Полтавщини) — 0:1 (перший матч — 1:1).

Бокс. Український боксер суперважкої ваги Владислав Сіренко переміг співвітчизника Павла Кроленка в головному поєдинку вечора боксу, організованого промоутерською компанією Олександра Усика Usyk 17 Promotion. У четвертому раунді Кроленко через травму ліктя не зміг продовжувати бій і знявся з поєдинку. У підсумку Сіренку зарахували перемогу технічним нокаутом.

Серед інших поєдинків у рамках вечора боксу відзначимо перемоги Дмитра Митрофанова над Анатолієм Хунаняном (одноголосне рішення суддів) і Віктора Вихриста над Семеном Пахомовим (технічний нокаут у другому раунді).

Тріатлон. У Черкасах фінішували відкриті міські змагання з тріатлону і акватлону серед хлопців і дівчат. На турнірі змагалися підлітки з Житомира, Одеси, Львова, Корсунь-Шевченківського, Полтави, Києва, Харкова. Вони плавали, бігали і брали участь у велогонках на різних дистанціях залежно від вікової категорії.

Змагання тривали два дні. Відзначилися черкаські тріатлети, які вдало виступили майже в усіх вікових категоріях.

Пляжний футбол. В Одесі відбувся IV чемпіонат України з пляжного футболу серед жінок. За титул чемпіона України змагалися 12 команд: «Domino’s Pizza» (м. Київ), «Мрія-2006» (м. Ананьїв Одеської області), «Альтернатива-НУБіП» (м. Київ), «Оріон» (м. Миколаїв), «СДЮШОР «Чорноморець» (м. Одеса), «Багіра» (м. Кропивницький), «Луганочка» (м. Луганськ), «Квітка на камені» (м. Кам’янець-Подільський Хмельниччини), «Памір-ОГАУ» (м. Вознесенськ Миколаївщини), «Спартак» (м. Миколаїв), «Кобра» (м. Білокуракине Луганщини), «Мрія-Спорт-ліцей» (м. Ананьїв Одещини).

Золоті медалі виграла команда «Domino’s Pizza», на другому місці — «Мрія-2006», бронзові нагороди — у команди «Альтернатива-НУБіП», а володар призу «За волю до перемоги» — «Оріон».

Версія для друку          На головну
  • З повідомлень інформагентств
Обираємо постачальника
Читати
Країна у «смартфоні», а села — ні
Читати
Ще й поліомієліт
Читати
Вічна пам’ять воїну
Читати
«Зонований» карантин
Читати
Україна — у вогні
Читати
Служитимуть Батьківщині
Читати





При використанні наших публікацій посилання на «Сільські Вісті» обов’язкове