Архів
Вівторок,
28 липня 2020 року

№ 56 (19804)
  Про нас
  Реклама
  Поточний номер
ico   Передплата

Шукати фразу повністю
      У номері:Пост здоров’я
  Версія для друку          На головну

Дослівно

Мирослав ГАЙ, заступник начальника Ради резервістів при Генеральному штабі України.

Днями я вперше зустрівся з Президентом Зеленським наживо. Дуже хотів побачити цю людину не в екрані смартфона чи телевізора, а в реальності і скласти їй власну оцінку.

Представники Ради резервістів ЗСУ та Генерального штабу були запрошені, щоб роз’яснити Главі держави необхідність змін до законодавства, які дадуть можливість сформувати систему військового резерву та територіальних центрів комплектування. Над нею працювали фахівці з різних сфер майже два роки.

Я побачив, що він абсолютно не в курсі тих проєктів законів, про які я почав говорити, з надією поглядає на оточення і дуже втомлений. Ми для нього були черговою незрозумілою зустріччю. Лише після його відбуття зав’язалася фахова дискусія.

Вдячний, що він із нами зустрівся, що ці закони були внесені в Раду та будуть розглянуті у вересні. Але... Зустрілись інопланетяни, різні світи та посередники. Про морпіха, капітуляцію, Портнова питати нема сенсу. Він в іншому світі, де ми не граємо ніякої ролі. До реальності його повернуть тільки рейтинги чи вулиця. На жаль.

Версія для друку          На головну
  • З повідомлень інформагентств
В Одесі — надзвичайна ситуація
Читати
Стабільно напружено
Читати
Врятували заблукалих
Читати
Євросоюз проти
Читати
Проголосувати стане простіше
Читати
Дороги замість медицини?
Читати





При використанні наших публікацій посилання на «Сільські Вісті» обов’язкове