Архів
П’ятниця,
24 липня 2020 року

№ 55 (19803)
  Про нас
  Реклама
  Поточний номер
ico   Передплата

Шукати фразу повністю
      У номері:Весела світлицяНаша поштаСоняшник

Наша пошта

 

Версія для друку          До списку статтей

Де передплачена преса?

Микола ЮРЧИШИН.

Ще не встигли в редакції оговтатися від листів і телефонних дзвінків із наріканнями на несумлінну роботу деяких поштовиків, що лягли в основу матеріалу «Просто виконуйте свою роботу!» («СВ» за 21 липня), як до газети посипалися нові скарги.

НАЙПЕРШОЮ зателефонувала художниця із села Древині Іваничівського району на Волині Валентина Ростиславівна Протопоп, котра щомісяця радує наших читачів вишуканими малюнками. Їй, прикутій тяжкою недугою до ліжка, 4 червня редакція передплатила «Сільські вісті» на друге півріччя.

Так ось уже липень майже закінчується, а пані Валентині цього місяця не доставили жодного номера.

«Я вже телефонувала в районне відділення поштового зв’язку, але там відповіли коротко: «Газети не надходять із Луцька», — повідомила Валентина Ростиславівна.

Додзвонитися до обласного центру жінка не змогла, бо там повідмикали стаціонарні телефони. Та й не вона мала це робити. Розібратися з причиною неподобства повинні були у відділенні зв’язку. Але маємо те, що маємо.

Аналогічна ситуація склалась і в киянки Ганни Михайлівни Самборської з вулиці Мішуги, яку обслуговує 146-те поштове відділення. За останній тиждень червня та за липень жінка не одержала жодного номера передплачених нею «Сільських вістей». Після втручання редакції передплатниці доставили деякі номери «СВ» за липень. Куди зникли газети за останній тиждень червня та ще три липневі, у 146-му поштовому відділенні зв’язку м. Києва пояснити не можуть.

Не добирає слів на адресу поштовиків Ольга Юхимівна Жеребкова із села Трибухи Літинського району Вінниччини, котрій із невідомих причин перестали приносити «Сільські вісті» у травні та червні, хоча жінка передплатила їх на перше півріччя. Незважаючи на це, О. Жеребкова оформила передплату ще й на друге півріччя, гадала, доставка налагодиться. Але у липні, на жаль, також не одержала ще жодного номера.

Не в захваті від роботи поштовиків і жителька Ковалівки Немирівського району цієї ж Вінницької області Ніна Василівна Корсун. За 7 червня «Сільськовістяночка» не надійшла жодному передплатникові в цьому селі, а щодо номера за 10 червня, то працівники пошти не можуть пояснити, куди ділася газета, адресована Н. Корсун.

Бідкається, що не одержав два числа «Сільських вістей» за минулий тиждень, житель Бондурового Гайворонського району Кіровоградщини Григорій Васильович Лозовий.

Отже, чекаємо оперативної реакції на скарги людей від АТ «Укрпошта». Редакція не відступить від своїх принципів стосовно захисту прав наших передплатників на отримання інформації.

Версія для друку          До списку статтей
При використанні наших публікацій посилання на «Сільські Вісті» обов’язкове