Архів
П’ятниця,
10 липня 2020 року

№ 51 (19799)
  Про нас
  Реклама
  Поточний номер
ico   Передплата

Шукати фразу повністю
      У номері:Весела світлицяНаша поштаСоняшник
  Версія для друку          На головну
  • Кримінал

Знову зухвалий злочин

Тетяна МИХАЙЛИК.

Іще рік тому повідомлення про збройні напади ставали чи не найрезонанснішими в інформпросторі, нині ж такі інциденти в Україні — майже звичне явище.

ВБИВСТВО народного депутата Валерія Давиденка, небезпечні розбірки між автоперевізниками у Броварах на Київщині, стрілянина у середмісті столиці, збройний напад на магазин на ринку «7-й кілометр» в Одесі. Все це трапилося за період менш ніж місяць. І ось новий зухвалий злочин.

7 липня у Лубенському районі Полтавщини на околиці села Тишки невідомі вибуховим пристроєм підірвали автомобіль «Укрпошти», який доправляв кореспонденцію за маршрутом Лубни — Лохвиця. Внаслідок вибуху двоє працівників поштового відомства, які перебували в машині, отримали тілесні ушкодження. Були вкрадені сумка із 2,5 мільйонами гривень і табельна зброя.

Як повідомила пресслужба «Укрпошти», постраждалі госпіталізовані, їм надана медична допомога. За потреби підприємство забезпечить усім необхідним для їхнього лікування.

Обласне управління Нацполіції розшукує злочинців. Готуються кримінальні провадження за статтями «розбій» і «замах на вбивство», які передбачають покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 10 до 15 років або довічне ув’язнення.

Цього липня новій реформованій поліції виповнилося п’ять років…

Версія для друку          На головну
  • З повідомлень інформагентств
Чинили тиск на слідчих
Читати
Щось у лісі...
Читати
Де потепліло?
Читати
Уповноваженого призначено
Читати
Аби була гречка
Читати





При використанні наших публікацій посилання на «Сільські Вісті» обов’язкове