Архів
П’ятниця,
10 липня 2020 року

№ 51 (19799)
  Про нас
  Реклама
  Поточний номер
ico   Передплата

Шукати фразу повністю
      У номері:Весела світлицяНаша поштаСоняшник

Наша пошта

Добірку підготувала
Валентина ЮРЧИШИНА.

Версія для друку          До списку статтей

Читач — газета

«Уже сім років прошу різні державні інстанції, щоб допомогли мені поліпшити житлові умови. Але у відповідь отримую лише байдужі відписки. Будинок, в якому мешкаю разом із дружиною, — аварійний. Він зведений без фундаменту, на пеньках, які згнили, вікна зсунулися до землі. В приміщенні вогко, стіни підривають кроти. Я інвалід, чорнобилець, переніс інфаркт. Самотужки не підлатаю хати. А більше жити ніде».

Василь ШЕВЧЕНКО.

с. Ясенове Охтирського району Сумської області.

 

НА ЗАПИТАННЯ читача відповідає голова Чернеччинської сільради Роман Юрійович БУБЛИК:

— На засіданні виконавчого комітету розглянуто заяву Василя Федоровича про надання йому матеріальної допомоги на придбання житла як учаснику ліквідації наслідків аварії на Чорнобильській АЕС. Відповідно до Постанови КМУ №1589 від 31 грудня 1996 року, Закону України «Про статус і соціальний захист громадян, які постраждали внаслідок Чорнобильської катастрофи», ст. 30-ї, ст. 34-ї Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні» та «Програми соціального захисту населення на території Чернеччинської сільської ради на 2018—2020 роки», видатки на такі цілі в бюджеті, на жаль, не передбачені. Тож у наданні матеріальної допомоги було відмовлено. Натомість В. Ф. Шевченку запропоновано проживання у відділенні стаціонарного догляду (постійно чи тимчасово) Комунальної установи «Центр соціальних послуг» Чернеччинської сільської ради, де є можливість отримувати належний догляд, харчування і медичне обслуговування. Нагадуємо також, що при наданні такої соціальної послуги (догляд стаціонарний) майно та земельні паї у комунальну власність не переходять.

 

Версія для друку          До списку статтей

З роси й води

З любов’ю дружина Євгенія, дочка Віра, зять Олександр, син Микола, внуки Владик і Яночка.

12 липня святкує день народження коханий чоловік, найкращий тато і дідусь — Петро Данилович Ткач із села Скибинці Тростянецького району Вінниччини.

Тату рідний, любий наш дідусю,

Ви в нас є — і милий нам цей світ.

Хай вам смуток не спаде на думку,

Ви живіть на радість нам сто літ.

Хай ніколи не болять вам руки,

Старість хай обходить повсякчас,

Тільки радість хай приносять внуки,

І всі люди поважають вас!

 

При використанні наших публікацій посилання на «Сільські Вісті» обов’язкове