Архів
Вівторок,
7 липня 2020 року

№ 50 (19798)
  Про нас
  Реклама
  Поточний номер
ico   Передплата

Шукати фразу повністю
      У номері:Добрий господар
  Версія для друку          На головну

Мишоловка для мера

Олександр
ВИНОГРАДІВСЬКИЙ.

Одеська область.

Детективи НАБУ за процесуального керівництва САП провели обшуки в офісних приміщеннях та за місцем проживання осіб, які можуть бути задіяні у схемах із заволодіння майном громади Одеси.

У ТЕРИТОРІАЛЬНОМУ управлінні НАБУ повідомили, що попередня правова кваліфікація дій групи, що складалася з чиновників Одеської мерії і посадових осіб комерційних підприємств, визначається ч. 5-ю ст. 191-ї, ч. 2-ю ст. 364-ї і ч. 3-ї ст. 209-ї КК України — «привласнення, розтрата коштів», «зловживання владою або службовим становищем» та «легалізація (відмивання) доходів, одержаних злочинним шляхом».

Зокрема, йдеться про придбання адмінбудівлі заводу «Краян», незаконний викуп території аеродрому «Застава» нібито для розширення Західного кладовища, приватизацію комунальних приміщень, спробу захоплення території Шкільного аеродрому. Всі справи об’єднані в одне провадження. Збитки, завдані громаді, можуть оцінюватися в суму понад пів мільярда гривень.

Бувалі люди у політиці подейкують, що відтак меру Одеси Г. Труханову напередодні виборів підготовлено таку собі мишоловку, із якої є три виходи: або на нари, або в провладну партію, або у політичне небуття.

Версія для друку          На головну
  • З повідомлень інформагентств
Анонсували підвищення
Читати
На Буковині — уповільнення
Читати
Обіцяють, що електрика не подорожчає
Читати
Повернули фінансування
Читати
За німецькими лекалами
Читати
Знайшлися кошти
Читати
Скасовано кримінальну відповідальність
Читати





При використанні наших публікацій посилання на «Сільські Вісті» обов’язкове