Архів
Вівторок,
16 червня 2020 року

№ 44 (19792)
  Про нас
  Реклама
  Поточний номер
ico   Передплата

Шукати фразу повністю
      У номері:Вербиченька
  Версія для друку          На головну
  • Пригода

Образився на маму і втік

Микола МОСКАЛЕНКО.

Київська область.

Не переказати, який шок пережила мешканка села Королівка Макарівського району, коли, прокинувшись посеред ночі й звично пішовши глянути, як сплять діти, виявила, що нема 10-річного сина. Зникла дитина!

КИНУЛАСЬ шукати у дворі. Хоч і ніч, та обійшла сусідів, розпитуючи, може, хтось щось чув, бачив? Постукала в двері родин товаришів сина. Всі лише розводили руками. Жінка зателефонувала до поліції.

На пошуки дитини було піднято по тривозі особовий склад Макарівського відділу поліції. З’ясувалося, що напередодні син пізно повернувся додому з вулиці, за що отримав доброго прочухана. На тому, як здалося жінці, конфлікт у їхній багатодітній сім’ї було вичерпано. Але це тільки їй здалося. Тому що хлопець затаїв образу. І, вдавши, що вклався спати, крадькома вислизнув із хати крізь вікно.

Понад три години тривали пошуки. Нарешті поліцейські знайшли хлопця. Виявляється, увесь цей час він блукав закутками села. Мати в сльозах кинулася обіймати сина, а потім і правоохоронців, дякуючи за їхню роботу. Проте на ранок ювенальні поліцейські навідалися до їхньої оселі ще раз і провели виховну бесіду з юним утікачем.

Версія для друку          На головну
  • З повідомлень інформагентств
Області по-новому
Читати
Небо відкрите
Читати
Тенденція на збільшення?
Читати
Офіційно — півмільйона
Читати
США затвердили допомогу
Читати
Тепер — і без реєстрації
Читати
Культура в надійних руках...
Читати





При використанні наших публікацій посилання на «Сільські Вісті» обов’язкове