Архів
Вівторок,
16 червня 2020 року

№ 44 (19792)
  Про нас
  Реклама
  Поточний номер
ico   Передплата

Шукати фразу повністю
      У номері:Вербиченька
  Версія для друку          На головну

Правда сильніша від кривди

Микола ЮРЧИШИН.

ПОНАД 40 років Василь Анатолійович Капітанчук є постійним передплатником «Сільських вістей». Не розлучився з газетою, коли вісім років тому з Черкащини переїхав на постійне місце проживання до Кривого Рогу Дніпропетровської області — дочка забрала старенького самітного батька до себе. «Прочитав у вашій-нашій газеті за 29 травня критичну замітку «Відступатися і не думаємо», де передплатники «Сільських вістей» із села Глибоке Бориспільського району Київщини готові позиватися до поштовиків за недоодержані номери газети, — зателефонував до редакції В. Капітанчук. — Подібна ситуація трапилась і зі мною. Мені за квітень не доставили жодного номера «Селяночки». Ситуацію пояснили просто. Мовляв, десь зникла доставна карт-ка. Тоді я ознайомив зв’язківців із цією публікацією, сказав, що також позиватимуся до суду. Моя рішучість подіяла! Через кілька днів поштовики не тільки доставили всі недоодержані номери, а й вибачилися переді мною. Що не кажіть, а виходить, що правда сильніша від кривди».

Готовий позиватися до суду на поштовиків і 81-річний ветеран педагогічної ниви із села Великий Буялик Іванівського району Одещини Валентин Якович Анцибор, котрий, передплативши «Сільські вісті» на І півріччя 2020 року, почав одержувати їх аж із лютого. «Хто з’їв мій духовний хліб за січень?» — справедливо запитує пенсіонер.

Має намір подати позовну заяву до суду і Володимир Остапович Галамай із Хмельницького на працівницю поштового відділення зв’язку №26, котра 10 червня відмовила йому у передплаті «Сільських вістей» на ІІ півріччя 2020 року, пояснивши, що таке видання відсутнє у комп’ютері.

Так що боротьба наших передплатників із деякими непорядними поштовиками триває. Борімося — поборемо!

Принагідно нагадуємо, що передплату на «Сільські вісті» на друге півріччя 2020 року подовжено до 23 червня включно. Як у містах, так і в селах. Про кожен випадок відмови у її оформленні просимо повідомляти редакцію листом або телефоном за номером: (044) 454-86-60.

Версія для друку          На головну
  • З повідомлень інформагентств
Області по-новому
Читати
Небо відкрите
Читати
Тенденція на збільшення?
Читати
Офіційно — півмільйона
Читати
США затвердили допомогу
Читати
Тепер — і без реєстрації
Читати
Культура в надійних руках...
Читати





При використанні наших публікацій посилання на «Сільські Вісті» обов’язкове