Архів
П’ятниця,
12 червня 2020 року

№ 43 (19791)
  Про нас
  Реклама
  Поточний номер
ico   Передплата

Шукати фразу повністю
      У номері:Весела світлицяНаша поштаСоняшник
  Версія для друку          На головну
  • Спорт

Пішов без пояснень

Микола МОТОРНИЙ.

Футбол. У травні у гравця команди Першої ліги «Минай» (м. Ужгород) був виявлений коронавірус. У зв’язку з цим керівництво клубу дало вказівку перевірити всіх гравців і представників клубу на наявність захворювання. Результати тестів були негативні, тож команда, яка у Першій лізі посідає четверту сходинку і претендує на вихід у Прем’єр-лігу, продовжила підготовку до півфіналу Кубка України проти «Динамо» (м. Київ).

Матч має відбутися 17 червня у Минаї — селі поблизу Ужгорода, вболівальників на трибунах не буде. «Минай» планує вийти у повному складі. Травмованих немає, а Ігор Вагін, який був інфікований коронавірусом, уже одужав.

До речі, Комітет арбітрів УАФ просить перенести матч «Минай» — «Динамо» з 14:00 на пізнішу годину. Причина — отримати можливість використання системи відеоповторів на поєдинку. Якщо час початку гри не буде змінено, то її застосовувати, найімовірніше, не будуть.

Бокс. Український боксер Олександр Гвоздик оголосив про завершення спортивної кар’єри. Ця заява колишнього чемпіона світу у напівважкій вазі за версією WBC стала великою несподіванкою. Адже тільки місяць тому він розповідав про плани повернути собі чемпіонський титул, утрачений 2019-го в бою із росіянином Артуром Бетербієвим. Жодних пояснень чи коментарів щодо свого рішення боксер не надав.

Олександр Гвоздик народився 15 квітня 1987 року у Харкові. Кар’єру спортсмена розпочав у 5 класі. Спочатку займався кікбоксингом, згодом вирішив перейти у бокс.

Він узяв участь у двох чемпіонатах світу (2009 і 2011 років). Медалей не завоював, але завдяки виступу на чемпіонаті світу-2011 отримав ліцензію на Олімпіаду-2012 у Лондоні, де став бронзовим призером. Шанс вийти на бій за титул чемпіона світу за версією WBC у напівважкій вазі українець отримав 17 березня 2018 року. Тоді рішенням суддів він переміг француза Мехді Амара і став тимчасовим чемпіоном світу. Через дев’ять місяців, нокаутувавши канадця Адоніса Стівенсона, став повноцінним чемпіоном.

Всього українець провів 18 поєдинків і здобув 17 перемог. Єдиної поразки Олександру у жовтні 2019-го завдав Артур Бетербієв.

Останні кілька років Олександр Гвоздик постійно проживає у США.

Версія для друку          На головну
  • З повідомлень інформагентств
Отримали гроші
Читати
Європа теж підкинула
Читати
Загроза не минула
Читати
Вимоги послаблено
Читати
Пакують валізи. Назавжди
Читати
Дороги чи врожай?
Читати
Найважчим був квітень
Читати
Поки що негусто
Читати





При використанні наших публікацій посилання на «Сільські Вісті» обов’язкове