Архів
П’ятниця,
12 червня 2020 року

№ 43 (19791)
  Про нас
  Реклама
  Поточний номер
ico   Передплата

Шукати фразу повністю
      У номері:Весела світлицяНаша поштаСоняшник

Наша пошта

Добірку підготувала
Валентина ЮРЧИШИНА.

Версія для друку          До списку статтей
  • Позиція

Вимагаємо конкретних дій

Іван ОРИДОРОГА.

смт Красноріченське

Кремінського району

Луганської області.

І ДОСІ у владі є політики, котрі за правління Кучми сприяли запровадженню реформи, що знищила могутній економічний потенціал України. Саме при них почалося трощення, вирізання цілих підприємств на брухт. Скрізь повідкривалися пункти прийому кольорових, а згодом і чорних металів за готівку.

Купка політиків дозволила новообраному президентові В. Ющенку підписати меморандум із В. Януковичем. Відтак при владі надалі зосталися всі ті, хто керував за Л. Кучми й руйнував дотла колись могутню економіку країни. Луганщину очолили О. Єфремов і В. Тіхонов, а наш на той час високого економічного потенціалу Кременчуцький район — В. Рябінін і Ю. Назаренко. Вони всі перелицювались у Партію регіонів. За час своєї каденції В. Ющенко разом із «любими друзями» викохав могутнього вампіра, який присмоктався до тіла України в образі нової партії. Її головою, а згодом і президентом України став В. Янукович.

Усі ці дії були злочином, трагедією для нашої Неньки. В. Янукович, будучи причетним до розстрілу мирного Майдану, поцупивши мільярди державних коштів, утік до Росії. Лідери ж революційного Майдану мали б, передусім в ім’я тих героїв, що віддали свої життя за народну владу, заборонити діяльність злочинної Партії регіонів й очистити всі владні структури від її членів. Натомість дозволили їм сформувати опозицію. Скориставшись бездіяльністю нових політиків, Партія регіонів, зрадивши Конституцію України, Батьківщину, вчинила сепаратистські дії з приєднання Донбасу до Росії. Наслідком чого стала війна, яка триває вже сьомий рік, та сотні тисяч загиблих!

Шановний Президенте України, чого ви ще чекаєте від цього страховиська, яке щораз маскується під новими назвами і плодить у своїх лавах партійців із антиукраїнськими поглядами? Якщо ви нічого не зміните, то гряне третя революція, яка очистить Україну від таких політиків і їхніх законів «під себе».

Водночас хочеться докричатись до співвітчизників: «Коли ж ми, народ, навчимось нарешті вибирати суто народну владу?». Україні потрібен президент — державний діяч, який орієнтувався б не на наступні вибори, а на підростаюче покоління. Дбав про державу і свій народ. І вже сьогодні почав відроджувати всі галузі виробництва. Передовсім колиску нації — село. Й доручив би виконувати це не політикам, які тільки й прагнуть поділити і продати державу, а таким відданим Україні й народу особистостям, як Василь Семенович Клюй, який залучив би таких відомих господарників, як голова господарства «Прометей» М. В. Скорий, двічі Герой Соціалістичної Праці, Герой України голова кооперативу «Зоря» Д. К. Моторний та інших. Без політиків і без злочинних експрезидентів. А ще треба написати народну конституцію України, яка служила б сотні років. Думайте, Президенте України. Ми чекаємо від вас конкретних дій!

Версія для друку          До списку статтей
При використанні наших публікацій посилання на «Сільські Вісті» обов’язкове