Архів
Середа,
10 червня 2020 року

№ 42 (19790)
  Про нас
  Реклама
  Поточний номер
ico   Передплата

Шукати фразу повністю
      У номері:Добрий господар
  Версія для друку          На головну
  • Неоголошена війна

Протистояння триває

Михайло ВЕДМІДЬ.

НЕЗАКОННІ збройні формування РФ на Донбасі не пропускають на окуповану територію представників Спеціальної моніторингової місії ОБСЄ, гуманітарні вантажі МКЧХ і ООН та не випускають охочих потрапити на підконтрольну уряду України територію.

Втім, незважаючи на перепони, міжнародна місія працює. Так, у ніч на 5 червня СММ ОБСЄ в окупованих районах Луганщини з допомогою БПЛА дальнього радіуса дії зафіксувала автоколону вантажівок, що заїжджали до України, і ще одну автоколону вантажівок, які виїжджали з України ґрунтовою дорогою в місцях, де немає контрольно-пропускних пунктів. І це вже не вперше.

А втім, Росія постачає на Донбас не тільки військову техніку і боєприпаси. Доправляє вона туди й живу силу. Та не лише «гарматне м’ясо», а й досвідчених фахівців військової справи — інструкторів для снайперів, розвідників і груп спеціального призначення. Про це повідомив речник Міноборони України Михайло Шаравара з посиланням на інформацію Головного управління розвідки.

Тим часом на окупованій частині Луганщини, де окупаційні адміністрації закривають шахту «Никанор-Нова», в кількох населених пунктах масово розклеїли листівки із закликом до страйку. «Окупаційна влада фейкової «ЛНР» підняла по тривозі підрозділи міліції. Причиною таких дій стало масове розміщення агітаційних листівок (в районі Антрацита та Слов’яносербська) із закликами до перевороту, бунтарства і відмови виходити на роботу працівників вугільної та медичної сфер, а також інших установ», — повідомив у соцмережах офіцер ЗСУ Анатолій Штефан («Штірліц») і опублікував фото цих листівок.

Війна триває.

Версія для друку          На головну
  • З повідомлень інформагентств
Статистика погіршилась
Читати
На ринках стало вільніше
Читати
«Стіна»-довгобуд
Читати
В основному орієнтир на Захід
Читати
Карантин і безробіття
Читати
Борються зі страшною недугою
Читати
«Дія» не скрізь діє
Читати





При використанні наших публікацій посилання на «Сільські Вісті» обов’язкове