Архів
П’ятниця,
5 червня 2020 року

№ 41 (19789)
  Про нас
  Реклама
  Поточний номер
ico   Передплата

Шукати фразу повністю
      У номері:Весела світлицяНаша поштаСоняшник
  Версія для друку          На головну
  • Спорт

«Мотор» — чемпіон

Микола МОТОРНИЙ.

Cпортивна інфраструктура. У місті Кам’янське Дніпропетровської області триває будівництво палацу спорту. Роботи виконані наполовину. Його мали побудувати ще у 2015-му, але через війну на Донбасі проєкт заморозили. Відновили будівництво тільки 2019-го з ініціативи Федерації баскетболу України.

На території палацу спорту працюватиме універсальний ігровий зал для гри в баскетбол, гандбол, волейбол, теніс, міні-футбол і бадмінтон. Трибуни розраховані на 3040 глядачів. Домашні матчі в спорткомплексі планує проводити місцевий баскетбольний клуб. Нагадаємо, що наполовину готовий і палац спорту в Хмельницькому.

Гандбол. Чемпіонат України з гандболу серед чоловічих команд офіційно достроково завершено через пандемію коронавірусу. Запорізький «Мотор» став чемпіоном української Суперліги. На момент зупинки чемпіонату було зіграно 16 матчів, де «Мотор» набрав 32 очки, що дало йому змогу очолювати турнірну таблицю. Це чемпіонство стало для «Мотора» восьмим поспіль і восьмим за історію.

Деталі щодо розподілу інших призових місць і проведення Кубка України стануть відомі пізніше. Орієнтовно Кубок дограють у серпні.

Бокс. Бій Олександр Усик — Дерек Чісора найближчим часом не відбудеться. Про це заявив промоутер британського супертяжа Девід Хей. «Ніякої дати зараз немає, — повідомив він. — На поєдинку такого високого рівня мають бути присутні вболівальники. Потрібні фанати, які заповнять усі трибуни, що дасть можливість покрити всі витрати на організацію поєдинку. Поки що це неможливо… Це розчаровує».

Нагадаємо, Олександр Усик і Дерек Чісора мали вийти на ринг 23 травня в Лондоні, але через пандемію бій був скасований. До речі, британський боксер, коментуючи майбутню зустріч із українцем, назвав останнього одним із трьох найкращих бійців світу. Він вважає, що конкуренцію йому можуть скласти лише Тайсон Ф’юрі та Сауль Альварес. «Бій з Усиком — це великий крок для мене. Я хвилююсь, як маленький хлопчик у переддень Різдва», — сказав Чісора.

Версія для друку          На головну
  • З повідомлень інформагентств
Безробіття зросло
Читати
Два рекорди
Читати
Майже як раніше
Читати
Відійшов у вічність геній
Читати
Розікрали «подушку безпеки»
Читати
Дзвінкі червінці
Читати
Електронно та автоматично
Читати





При використанні наших публікацій посилання на «Сільські Вісті» обов’язкове