Архів
П’ятниця,
5 червня 2020 року

№ 41 (19789)
  Про нас
  Реклама
  Поточний номер
ico   Передплата

Шукати фразу повністю
      У номері:Весела світлицяНаша поштаСоняшник

Наша пошта

Добірку підготувала
Валентина ЮРЧИШИНА.

Версія для друку          До списку статтей
  • Рядки з листів

Годі вірити обіцяльникам

НЕЩОДАВНО у Кам’янці-Подільському на Хмельниччині, в мікрорайоні Жовтневий, після сучасного ремонту відкрили відділення зв’язку, де надають розширений спектр поштових послуг. Між іншим, це вже друге поштове відділення нового формату в місті над Смотричем, яке відповідає всім вимогам європейських стандартів. І це добре, що попри складну економічну ситуацію та карантин у країні відбуваються зміни на краще. Щоправда, не скрізь. Дуже хотілося б чути про відкриття нових сучасних відділень зв’язку в селах, щоб і там люди мали змогу своєчасно заплатити за комуналку, отримати періодичні видання, пенсію тощо, а не їхати десятки кілометрів до райцентру.

Валерій МАРЦЕНЮК.

Хмельницька область.

 

Можновладці відірвалися від народу. Залізли на найвищий щабель і плюють на нас, а багато хто їм ще й аплодує. Згадую актуальні й донині висловлювання Ф. Достоєвського про те, що чиновники вбивають у людині людину і що навіть найкраща людина може огрубіти й отупіти, перетворитися на тирана, якщо застосує свою владу для приниження інших. Шкода, що ми, українці, ніяк не можемо вибрати гідних керманичів. Віримо всім і помиляємось. Чи вже не можна нікому вірити?

Ніна ТЕЛЕВНА.

с. Дібрівка

Миргородського району

Полтавської області.

 

Наші люди не вміють жити за вовчими законами капіталізму. Зміниться не одне покоління, поки досягнемо рівня французьких «жовтих жилетів». Статки в них, як відомо, в рази вищі за наші, проте вони активно й завзято борються за свої права. Ми ж хіба що на кухні обурюємося, а на вулиці мовчимо. На 29-му році незалежності повинні вже усвідомити, що країною мають керувати не дилетанти і музиканти, а професіонали. Інакше на нас чекає не розважальна комедія зі щасливим кінцем, а похоронна музика.

Василь МАНДРИКА.

м. Ніжин

Чернігівської області.

 

«Слуги народу» саме під час карантину, зачинивши всіх людей по домівках, поспішили ухвалити закон про ринок землі. А тепер і закон про подвійне громадянство проштовхують! Деякі експерти стверджують, що тільки-но відкриється ринок землі, як російські посіпаки першими викуплять від краю до краю всю українську землю, і таким чином війна на Донбасі закінчиться. Але хочу довести до відома влади, яка, до речі, обіцяла з нами радитися перед прийняттям важливих законів, що український вільний народ — проти логіки, яка веде до капітуляції!

Петро ОЛЕКСІЙЧУК.

с. Липляни

Малинського району

Житомирської області.

 

Корупція на кожному кроці. А що в лікарні коїться, навіть боюся говорити. Бо не раз лежала в стаціонарі. І ми винні в цьому, бо віримо обіцяльникам. Коли вже люди прозріють і побачать: той, хто багато обіцяє, нічого не робить.

Лідія БОРГАН.

м. Біла Церква

Київської області.

 

Версія для друку          До списку статтей
При використанні наших публікацій посилання на «Сільські Вісті» обов’язкове