Архів
Вівторок,
2 червня 2020 року

№ 40 (19788)
  Про нас
  Реклама
  Поточний номер
ico   Передплата

Шукати фразу повністю
      У номері:Червень
  Версія для друку          На головну
  • Трагедія

Пройшов війну, а загинув удома

Віктор ЗЕЛЕНЮК.

Вінницька область.

Страшне горе увірвалося в родину головної медсестри КНП «Барська центральна районна лікарня» Людмили Станіславівни Карась. Її єдиного 28-річного сина Андрія підступно вбили у ніч із 24 на 25 травня у Вінниці.

СТІКАЮЧОГО кров’ю і непритомного старшого солдата військової частини 3008 Західного оперативно-територіального об’єднання Нацгвардії України Андрія Карася випадково знайшли патрульні поліцейські на перехресті вулиць Шмідта — Замостянській. Прибулі на місце події медики діагностували у нього проникаючі ножові поранення черевної порожнини. Каретою «швидкої допомоги» постраждалого доправили в реанімаційне відділення лікарні, де під час надання допомоги він помер.

Із повідомлення пресслужби військового підрозділу стало відомо, що у вихідний від служби день загиблий допомагав комусь із знайомих ремонтувати автомобіль. Приблизно о 23.00 його підвезли до будинку, де він винаймав із сім’єю квартиру, а через кілька годин на пораненого натрапив поліцейський патруль. При загиблому було посвідчення, мобільний телефон і невелика сума грошей. Спиртного у крові не виявлено.

Андрій Карась народився в місті Бар. Закінчив міську школу №2, юридичне відділення місцевого гуманітарно-педагогічного коледжу і фінансово-економічний факультет Сумського держ-університету. З 2016 року проходив військову службу за контрактом на посаді водія. Неодноразово виконував бойові завдання в зоні АТО/ООС. На війні його обминула ворожа куля, а підступна бандитська рука відібрала життя вдома. У загиблого залишилася дружина Ліда і 11-місячна донечка Лариса.

Правоохоронні органи проводять розслідування обставин трагедії. А вже наступного дня старовинний Бар сколихнула ще одна страшна звістка. У приміському селі Чемериси-Барські знайшли непритомним офіцера ЗСУ Михайла Гольовського, який служив у Барському райвійськкоматі. Отримані тілесні ушкодження виявилися несумісними із життям.

Капітану Гольовському було 39 років. На нове місце служби він переїхав шість місяців тому, мав врівноважений характер, ні з ким не конфліктував. Напівсиротами залишилися дві донечки офіцера.

Поліція оголосила в розшук осіб, імовірно, причетних до цього злочину.

Версія для друку          На головну
  • З повідомлень інформагентств
Стрілянина посеред міста
Читати
Розрив — більш як удвічі
Читати
Система не була готова
Читати
Підозрюють: неконституційний
Читати
Хочуть підняти норму
Читати
Приснився нам той гуркіт космодрому...
Читати





При використанні наших публікацій посилання на «Сільські Вісті» обов’язкове