Архів
Вівторок,
2 червня 2020 року

№ 40 (19788)
  Про нас
  Реклама
  Поточний номер
ico   Передплата

Шукати фразу повністю
      У номері:Червень
  Версія для друку          На головну
  • Актуально

Нарешті рушили

Маргарита СИТНИК.

НА ЧАС карантину про поїздки, крім хіба що особистим авто, у кого воно є, нашим громадянам довелося забути: ні поїзди, ні електрички не ходили. Віднедавна обмеження послаблено, й «Укрзалізниця» 26 травня розпочала поступове відновлення руху.

Дачники, незаможні пасажири, а також ті, котрі живуть біля станцій, на яких не зупиняються потяги, можуть радіти: з 1 червня почали ходити електрички у 10 областях — Харківській, Полтавській, Луганській, Донецькій, Тернопільській, Івано-Франківській, Одеській, Черкаській, Житомирській і Хмельницькій.

Крім того, за словами міністра інфраструктури, найближчими днями запустять всі типи поїздів далекого прямування (швидкісні експреси і нічні поїзди). Від 27 травня можна онлайн придбати квитки на поїзди Інтерсіті+, що курсують між столицею та Харковом, Одесою, Костянтинівкою, Кривим Рогом і на дев’ять поїздів далекого сполучення: №8/7 Одеса — Харків, №20/19 Лисичанськ — Київ, №53/54 Дніпро — Одеса, №63/64 Харків — Київ, №105/106 Київ — Одеса, №791/792 Київ — Кременчук, №81/82 Харків — Новоолексіївка, №125/126 Київ — Костянтинівка, №10/9 Київ — Маріуполь. Також 4 червня почнуть курсувати шість поїздів у західному напрямку (загалом відкрито продаж квитків на 35 потягів). Проїзні документи тепер можна придбати за 90 днів до дати відправлення, а не за 45—60, як раніше.

Квиткові каси мають запрацювати найближчим часом. В «Укрзалізниці» заявляють, що ціни після карантину не підніматимуть. Утім, квитки все одно здорожчають: улітку діє підвищений коефіцієнт (+7%).

Пасажирів допускатимуть у вагони виключно в масках і після перевірки температури тіла.

Версія для друку          На головну
  • З повідомлень інформагентств
Стрілянина посеред міста
Читати
Розрив — більш як удвічі
Читати
Система не була готова
Читати
Підозрюють: неконституційний
Читати
Хочуть підняти норму
Читати
Приснився нам той гуркіт космодрому...
Читати





При використанні наших публікацій посилання на «Сільські Вісті» обов’язкове