Архів
П’ятниця,
22 травня 2020 року

№ 37 (19785)
  Про нас
  Реклама
  Поточний номер
ico   Передплата

Шукати фразу повністю
      У номері:Весела світлицяНаша поштаСоняшник
  Версія для друку          На головну
  • Неоголошена війна

Загинув комбат

Михайло ВЕДМІДЬ.

ЩЕ ОДНА сумна звістка надійшла з фронту: на Луганщині загинув командир батальйону «Луганськ-1» полковник поліції Сергій Губанов. «Під час виконання завдання командування штабу ООС він і троє бійців батальйону патрульної служби поліції особливого призначення «Луганськ-1» дістали осколкові поранення», — йдеться в повідомленні поліції Луганської області.

Глава департаменту комунікацій МВС України Артем Шевченко зазначив, що трагедія сталася на околицях прифронтового села Трьохізбенка Новоайдарського району ввечері в середу, 20 травня, під час патрулювання. Сергій Губанов помер у лікарні під час надання медичної допомоги після поранення підривом невідомого вибухового пристрою. Трьом бійцям, які отримали тяжкі поранення, надають допомогу лікарі військового шпиталю.

Тим часом керівники «ЛНР» і «ДНР» заявили про приведення підрозділів окупаційних військ на Донбасі у повну бойову готовність. «Сьогодні, 20 травня, маріонеткові ватажки проросійських терористичних угруповань у ОРДЛО Леонід Пасічник і Денис Пушилін по черзі виступили із гучними заявами, що приводять всі військові підрозділи у повну бойову готовність», — повідомила міжнародна волонтерська спільнота InformNapalm. Зазначається, що формальним приводом для цього вони вказали нібито «посилення обстрілів з боку Збройних сил України». Однак це не відповідає дійсності, вважає видання, оскільки спеціальна моніторингова місія ОБСЄ зафіксувала, що попередньої доби кількість порушень режиму припинення вогню в Донецькій і Луганській областях суттєво зменшилась. Про це йдеться у щоденному звіті №118/2020 СММ ОБСЄ від 19 травня. Тоді як бойовики 20 травня гатили по позиціях Об’єднаних сил із різних видів зброї, зокрема й із заборонених мінськими угодами мінометів калібру 120 мм.

Версія для друку          На головну
  • З повідомлень інформагентств
Цифри у стабільних межах
Читати
Наразі адаптивний
Читати
Ваша зарплата не бідність
Читати
Випускникам приготуватись
Читати
Запевняють, що все гаразд
Читати
Стежитимуть камери
Читати
Державні свята не лише для православних
Читати





При використанні наших публікацій посилання на «Сільські Вісті» обов’язкове