Архів
П’ятниця,
15 травня 2020 року

№ 35 (19783)
  Про нас
  Реклама
  Поточний номер
ico   Передплата

Шукати фразу повністю
      У номері:Добрий господарКриницяНаша поштаПост здоров’я
  Версія для друку          На головну
  • Спорт

Динамівці відновили тренування

Микола МОТОРНИЙ.

Футбол. 12 травня на клубній базі у Кончі-Заспі відбулося перше після 18 березня довгоочікуване для футболістів київського «Динамо» повернення до повноцінного тренувального процесу.

Майже два місяці футболісти підтримували фізичну форму в індивідуальному режимі, виконуючи надану тренерським штабом програму. Гравці тренувалися вдома, виконували індивідуальну бігову роботу, а також із м’ячем на базі в маленьких групах. Готуючись до відновлення повноцінного тренувального процесу, вся перша команда «Динамо», тренерський штаб і персонал команди здали тести на COVID-19.

* * *

У Республіці Корея, яка також потерпає від пандемії COVID-19, стартував перший тур нового чемпіонату К-Ліги. Поновлення чемпіонату відбудеться без глядачів, але під час сезону вболівальників можуть пустити на стадіони. Якщо виявиться, що будь-який гравець або член тренерського штабу уражений коронавірусом, ця команда пропустить матчі протягом двох тижнів. Нині у Європі триває національний турнір лише в Білорусі. Крім того, футбольні першості стартували у Таджикистані, Нікарагуа, Туркменістані та на Тайвані.

Антидопінг. Всесвітнє антидопінгове агентство (WADA) найближчим часом передасть до ФІФА нові факти про допінг-проби футболістів. Ідеться про 36 гравців, серед яких і футболісти національної команди Росії. Зокрема, один із них — півзахисник збірної Росії і ФК «Краснодар» Руслан Камболов, який зіграв 6 матчів за національну команду.

Нагадаємо, що раніше WADA відсторонило Росію від участі в Олімпійських іграх і чемпіонатах світу на найближчі чотири роки, а також позбавило її можливості приймати подібні чемпіонати і подавати на них заявки. Московська антидопінгова лабораторія втратила відповідний статус. Причиною заборони стали маніпуляції останньої, яка вносила зміни в проби спортсменів із метою приховування вживання заборонених препаратів.

Версія для друку          На головну
  • З повідомлень інформагентств
Убивча посуха
Читати
Вперше позитивна динаміка
Читати
Про Україну без України...
Читати
Впоралася лише одна
Читати
Криза молочної галузі
Читати
Ходитимуть електрички
Читати
Видають себе за держоргани
Читати
У Білорусь — за закордонним
Читати





При використанні наших публікацій посилання на «Сільські Вісті» обов’язкове