Архів
П’ятниця,
24 квітня 2020 року

№ 30 (19778)
  Про нас
  Реклама
  Поточний номер
ico   Передплата

Шукати фразу повністю
      У номері:Весела світлицяНаша поштаСоняшник

Наша пошта

Добірку підготувала
Валентина ЮРЧИШИНА.

Версія для друку          До списку статтей
  • Спогад

Допомагає i навчає

Валентина НУДНА.

с. Нерудсталь П’ятихатського району

Дніпропетровської області.

ІЗ нетерпінням чекала того дня, коли одержу газету, а там написано: «Сільським вістям 100». І ось вона переді мною. Від щирого серця вітаю з ювілеєм увесь редакційний колектив і бажаю всього найкращого.

Пригадую, як газета не раз допомагала мені в пошуковій роботі, якою займалася в пам’ять про батька, що не повернувся з війни. Дуже хотіла знайти місце його поховання.

Приїхавши свого часу на роботу в село Нерудсталь, побачила в центрі пам’ятник «Скорботна мати», де на табличці значилося всього чотири прізвища. Разом із учнями створила тоді пошуковий загін. До 30-річчя Великої Перемоги ми написали в сільськовістянську рубрику «Відгукнися, товаришу». І якою ж була наша радість, коли отримали листа від рідних Ю. К. Булаха. Звісно, запросили їх до себе. На День Перемоги приїхали дружина Юхима Карповича, два його сини, невістка, сестра, однополчани, сусід. Упродовж багатьох років 9 Травня ми святкували разом. Стали мов рідні.

А до 40-річчя Перемоги допомогли солдатській удові з Донбасу розшукати місце загибелі й перепоховання її чоловіка — танкіста О. М. Широкова. Це була дуже хвилююча зустріч.

Про свого батька я теж писала в газету. Та, на жаль, ніхто не відгукнувся. Але втішає те, що ми допомогли іншим.

Усі ці роки «Сільськовістяночка» для мене як мати: вчить мудрості, чесності, справедливості, стійкості, терпіння. Так тримати й надалі!

Версія для друку          До списку статтей
  • З роси й води

Хай щасливих літ зозуля накує

З повагою чоловік Григорій, син Денис, невістка Галина, онуки Сашко і Максим, донька Вікторія.

24 КВІТНЯ святкує 50-річчя Алла Іванівна Климко, мешканка села Денисівка Оржицького району Полтавщини. Рідні від щирого серця вітають любу матусю і бабусю з днем народження. «Нехай душа у вас ніколи не старіє, — пишуть вони у листі до редакції, — на білій скатертині будуть хліб і сіль, своїм теплом вас завжди сонце гріє, слова подяки линуть звідусіль. Зичимо вам міцного здоров’я, радості, достатку і миру. Хай Мати Божа охороняє від негараздів і бід. Живіть до ста і більше щасливих літ!».

 

При використанні наших публікацій посилання на «Сільські Вісті» обов’язкове