Архів
Вівторок,
14 квітня 2020 року

№ 28 (19776)
  Про нас
  Реклама
  Поточний номер
ico   Передплата

Шукати фразу повністю
      У номері:Пост здоров’я
  Версія для друку          На головну
  • Прогноз

Великдень із теплом і сонечком

МАБУТЬ, усім кортить дізнатись, якою буде погода на Великдень, який цього року припадає на 19 квітня. Вочевидь, справдиться народна прикмета: якою була погода на Благовіщення, такої ж чекаймо і на Великдень…

7 квітня в Україні було переважно сухо і тепло, бо над країною міцно нависав антициклон. Синоптики Українського гідрометеоцентру підтверджують: 19 квітня також очікується загалом тепла погода. Хіба що подекуди спостерігатиметься мінлива хмарність, поривчастий вітер і короткочасний дощ. На Великдень у всіх регіонах України очікується від 13 до 17 градусів тепла вдень і близько 2-3 — у нічний час доби. Найтепліше цього дня буде у південних областях, де стовпчики термометра можуть піднятися до позначки +19-20.

Щоправда, нині Україна на карантині, тож навряд чи людям, які мусять сидіти вдома, вдасться дістати втіху від квітневих природних красот. Як відомо, під забороною навіть традиційні масові великодні богослужіння у храмах. Синод Української православної церкви вже напрацював практичні рекомендації для духівництва і мирян на Пасху у зв’язку з продовженням карантину.

Після Великодня на українців чекає тиждень погодних гойдалок: температура повітря коливатиметься від +7 до +15 градусів вдень і близько 3-5 градусів після заходу сонця. Потому, ближче до кінця квітня, очікуймо, що рясно задощить. Починаючи з 27 числа встановиться стабільне тепло: близько 20-21 градуса вище нуля вдень і 10-12 уночі.

А вже по-літньому тепла погода прийде в Україну у травні.

Версія для друку          На головну
  • З повідомлень інформагентств
Останнє слово — за судом
Читати
Безхліб'я уникнемо. Нам обіцяють...
Читати
У торгівлі спад
Читати
Злочинці теж сидять удома
Читати
Перемогла хворобу
Читати
Є, але не для всіх
Читати
Знай наших
Читати





При використанні наших публікацій посилання на «Сільські Вісті» обов’язкове