Архів
Вівторок,
14 квітня 2020 року

№ 28 (19776)
  Про нас
  Реклама
  Поточний номер
ico   Передплата

Шукати фразу повністю
      У номері:Пост здоров’я

Пост здоров’я

Cторінку підготував Микола ЮРЧИШИН.


Версія для друку          До списку статтей
  • Застереження

Краще їсти натуральне м'ясо

Віктор ДЕРЕНЮК,

онколог.

ДОСЛІДЖЕННЯ науковців довели існування прямого взаємозв’язку між уживанням переробленого м’яса і раком шлунка. Винне в цьому не саме м’ясо, а нітрати й токсичні речовини, без яких купити нині м’ясну продукцію практично неможливо.

Регулярне щоденне споживання 100 грамів бекону, сосисок і подібних продуктів на 15-38 відсотків збільшує ризик захворіти на рак шлунка.

До речі, рак шлунка займає четверте місце серед онкологічних захворювань.

Версія для друку          До списку статтей
При використанні наших публікацій посилання на «Сільські Вісті» обов’язкове