Архів
П’ятниця,
10 квітня 2020 року

№ 27 (19775)
  Про нас
  Реклама
  Поточний номер
ico   Передплата

Шукати фразу повністю
      У номері:Весела світлицяНаша поштаСоняшник

Наша пошта

Добірку підготувала
Валентина ЮРЧИШИНА.

Версія для друку          До списку статтей

Читач — газета

«Мій брат отримав субсидію за жовтень минулого року, за листопад не було, а в грудні він помер. Відповідно субсидії знову нема. Я його сестра, перебувала у цьому ж будинку, поховала брата, то чому не віддали невиплачену за два місяці субсидію мені?».

Ніна БАБИЧ.

с. Марківка

Білопільського району

Сумської області.

 

НА запитання читачки відповідає начальник управління соціального захисту населення Білопільської райдержадміністрації Іван Олександрович СІДЕНКО:

— Субсидія на оплату житлово-комунальних послуг призначається відповідно до Положення про порядок призначення житлових субсидій, затвердженого Постановою Кабміну від 21.10.1995 року №848 (зі змінами).

Відповідно до пункту 3-го цього Положення, сума призначеної, але не виплаченої у зв’язку зі смертю одержувача субсидії виплачується одному з членів домогосподарства, з урахуванням яких вона й нараховувалась. Оскільки Ніна Борисівна зареєстрована за іншою адресою і не враховувалася при призначенні субсидії, вона не має права її одержати за померлого брата.

 

Версія для друку          До списку статтей
  • З роси й води!

Вік мудрості

Дочка Катерина й онучка Марина.

10 КВІТНЯ виповнюється 90 років Олександрові Ізотовичу Бойку з міста Здолбунів Рівненської області. Дорогий наш татусю і дідусю, щиро вітаємо тебе з цією поважною датою, з віком мудрості й гордості. Бажаємо, щоб у твої 90 були міцне здоров’я, добре серце, щаслива душа, бадьорий настрій, дружна сім’я, щира радість, любов дорогих і близьких людей.

 

При використанні наших публікацій посилання на «Сільські Вісті» обов’язкове