Архів
П’ятниця,
10 квітня 2020 року

№ 27 (19775)
  Про нас
  Реклама
  Поточний номер
ico   Передплата

Шукати фразу повністю
      У номері:Весела світлицяНаша поштаСоняшник

Наша пошта

Добірку підготувала
Валентина ЮРЧИШИНА.

Версія для друку          До списку статтей
  • Спогад

Зберігаємо традицію

Тамара РУДА.

м. Київ.

КОЛИСЬ ми з чоловіком, а тепер уже я сама є передплатником «Сільських вістей». Пів віку не зраджували цій традиції. Нам подобалося, що в газеті завжди висвітлювалися матеріали на актуальні теми, наприклад про ринок землі, написані дуже гідно. Це свідчить про небайдужість колективу редакції до питання життя наших дітей і майбутніх поколінь.

Мені імпонує, що на сторінках видання приділяється велика увага відомим чи маловідомим людям країни. Це збагачує пам’ять читачів. Ціную сторінку «Пост здоров’я», з якої із задоволенням черпаю цінну інформацію про профілактику і лікування різних захворювань. Не бачила в жодній іншій газеті публікацій про лікувальні властивості рослин, їх використання у профілактиці хвороб. Для мене це дуже важливо. Попри свій агрономічний багаж я часто дістаю щось нове і корисне з порад про садівництво і городництво, застосування нових мінеральних добрив, засобів захисту рослин тощо. Навіть завела велику книгу, в яку вклеюю вирізки з вашими порадами.

Не можу не зупинитись і на сторінці для дітей, яку завжди опановували мої онуки, що дало користь їхньому розвиткові. А «Вербиченька» — це душа, завжди лірична, заспокійлива. Дуже вам також удячна за прекрасну поезію про місяці року. І ще хочу наголосити на професійності ваших співробітників, узагальнюючі тематичні статті яких іноді ґрунтовно змінюють наше розуміння деяких проблем.

Тож дякую вам, сільськовістяни, за хорошу, професійно підготовлену газету і вітаю зі 100-річним ювілеєм.

Версія для друку          До списку статтей
  • З роси й води!

Вік мудрості

Дочка Катерина й онучка Марина.

10 КВІТНЯ виповнюється 90 років Олександрові Ізотовичу Бойку з міста Здолбунів Рівненської області. Дорогий наш татусю і дідусю, щиро вітаємо тебе з цією поважною датою, з віком мудрості й гордості. Бажаємо, щоб у твої 90 були міцне здоров’я, добре серце, щаслива душа, бадьорий настрій, дружна сім’я, щира радість, любов дорогих і близьких людей.

 

При використанні наших публікацій посилання на «Сільські Вісті» обов’язкове