Архів
П’ятниця,
10 квітня 2020 року

№ 27 (19775)
  Про нас
  Реклама
  Поточний номер
ico   Передплата

Шукати фразу повністю
      У номері:Весела світлицяНаша поштаСоняшник

Наша пошта

Добірку підготувала
Валентина ЮРЧИШИНА.

Версія для друку          До списку статтей
  • Людина та її справа

Лікар, науковець, керівник

Валерій МАРЦЕНЮК.

Хмельницька область.

Фото автора.

КОЛИ 1991-го Олега Анатолійовича Каденка призначили керівником Хмельницького обласного шкірно-венерологічного диспансеру, він уже мав за плечима багатющий досвід: працював очільником Кам’янець-Подільського міського відділу охорони здоров’я, головним лікарем дитячої лікарні, завідувачем відділення стаціонару міського шкірдиспансеру, викладачем у Кам’янець-Подільському медучилищі, дерматовенерологом у Миколаївській центральній районній лікарні Одещини. Впродовж усіх років своєї трудової діяльності Олег Анатолійович опановував досвід знаних науковців-дерматологів і вчив інших. Талант і працелюбність принесли йому славу, а його пацієнтам — швидке одужання.

Нині Олег Каденко відомий на Поділлі та за його межами лікар, науковець, керівник. Він доктор медичних наук, професор, заслужений лікар України. Є автором понад 90 наукових і навчально-методичних праць.

Олег Анатолійович зумів зміцнити матеріально-технічну базу очолюваного ним закладу: в диспансерному, стаціонарному та службових приміщеннях зроблено ремонт, створено необхідні умови для лікування пацієнтів. Ця медична установа стала центром підготовки молодих кадрів дерматовенерологів. У клінічній і серологічній лабораторіях не припиняється навчання лаборантів центральних районних лікарень регіону.

Для покращання медичного обслуговування сільського населення організовано прийом обласних спеціалістів-дерматовенерологів у районних центрах. Це дає змогу діставати консультації за місцем проживання, а не долати десятки кілометрів до обласного центру.

— Наш колектив має сили й енергію, щоб вирішувати поставлені завдання для поліпшення і вдосконалення медичного обслуговування подолян, — стверджує Олег Каденко. — Дякую своїм колегам-однодумцям, які серце і душу віддають пацієнтам, роблять усе, щоб вивести їх із недуги. Це, зокрема, завідувачі стаціонарного відділення Віталій Миколайович Коломієць, поліклінічного — Кирило Борисович Антонецький, лікарі Світлана Петрівна Белявська, Жанна Петрівна Драга, Світлана Володимирівна Шевченко та інші, середній медичний персонал. Хочу також наголосити: те, що досягнуте нашим славним колективом, не рубіж. Ми й надалі працюватимемо у пошуках нових шляхів удосконалення лікувально-профілактичної, методичної і господарської роботи з надання медичної допомоги населенню міста й області загалом.

Версія для друку          До списку статтей
  • З роси й води!

Вік мудрості

Дочка Катерина й онучка Марина.

10 КВІТНЯ виповнюється 90 років Олександрові Ізотовичу Бойку з міста Здолбунів Рівненської області. Дорогий наш татусю і дідусю, щиро вітаємо тебе з цією поважною датою, з віком мудрості й гордості. Бажаємо, щоб у твої 90 були міцне здоров’я, добре серце, щаслива душа, бадьорий настрій, дружна сім’я, щира радість, любов дорогих і близьких людей.

 

При використанні наших публікацій посилання на «Сільські Вісті» обов’язкове